Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy "agglegénnyel". Kevés kapcsolata volt. 56 éves, én 50 éves. Nagyon jókat beszélgetünk, szexelünk is, sajnos csak néha. A problémám az, hogy borzasztóan rugalmatlan. Mit tennétek ti?
Oszt mièrt vagy ki egy 56 éves öregember miatt?
Ha nem jó neked, küldd el az anyjába.
Ilyen nők miatt kèpzelik még a nyugdìjas bácsik is,hogy èrnek bármit is.
Neked kevés belőle,neki meg valószínűleg így is sok ez az egész.Talán úgy érezheti,nyomást gyakorolsz rá ezzel a kapcsolatosdival.
Nyilván nem várhatod tőle azt, amire negyven évesen még képes lehetett volna.Neki van egy megszokott életformája,ami nem igazán fog változni.
Nekem is volt 53 éves , én 40 voltam.
Egy évet bírtam , nem volt ideje rám CSAK szexelni, de csakis heti egyszer, gyakran lelankadt vagy nem is működött eleve, komolyat nem akart, szüleivel lakott…. és azt mondta hogy szereti a szabadságát….
Összejöttem egy fiatalabbal , lett közös gyerekünk, és a felesége vagyok már.
Szerintem amelyik vonakodik az nem akar semmit…….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!