Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyes férfiak miért tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak miért tartanak ki hosszabb távon is zsarnokoskodó, anyagias nők mellett ahelyett hogy menekülőre fognák? Papucsok vagy félnek az egyedülmaradástól?

Figyelt kérdés
aug. 25. 18:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%
Mindkettő egyszerre, vagy jó a szex.
aug. 25. 18:15
 2/15 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk ez van, szex sincs. Az önbizalmam már nulla, megmondta hogy nincs nő akinél jó lennék. Aztán szerintem ebben igaza is lehet.
aug. 25. 18:23
 3/15 A kérdező kommentje:

És ez miben jobb számodra mint egyedül lenni? Őszintén érdekel.

Bánt is, kritizál? Mentálisan gondolom.

aug. 25. 18:31
 4/15 Barnabas333 ***** válasza:
54%
Én gyorsan elváltam.
aug. 25. 18:45
 5/15 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez a nőkre sokkal jobban igaz, a férfiak inkább zsarnokok.

Egyébként a bátyám pont egy ilyen nővel van együtt, és még csak szex sincs. Komolyan én sem értem, de ő például nem akar egyedül lenni, azt mondja, hogy így még mindig jobb.

aug. 25. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
46%

3. Ez egyérdekes kérdés.először pörögsz, azt hiszed hogy ezzel majd felnéz rád, szeretni fog. Aztán egyre több energiát tolsz bele, 10/1-szer azért ad valamit. Elmennek az évek, elveszted önmagad. Ma már nem tekintek magamra férfiként, el sem hinném hogy létezik nő akinek tetszenék. Szexelni nem mernék senkivel, ugyanis a folyamatos közel 20 éve tartó szexmegvonásos büntizések hatására az kristályosodott ki bennem, hogy undorító a testem, nulla a farkam. Kizárt hogy lenne önbizalmam a szexhez még akkor sem, ha egy nő berángatna az ágyába. Elhagyni meg azert nem tudom, mert uralkodik rajtam mentálisan, morálisan, egyedül meghalnék.

Emellett egyébként egy 200 fős export-import céget vezetek, de ott meg ennek ellenkezője vagyok. Otthon egy nulla, senki, a cégnél meg egy állat.

aug. 25. 19:08
 7/15 anonim ***** válasza:
55%
6-os, azért ez baj, gondolom az otthoni kudarc miatt a beosztottjaidat terrorizálod, ez nem szép.
aug. 25. 19:34
 8/15 anonim ***** válasza:
39%

7. Nem terrorizálom, az üzleti életben vagyok állat. Az alkalmazottaimra úgy tekintek mint a csapattársaimra, mondhatni alulról jövő információkat feldolgozom, és a fejlesztések során figyelembe veszem.

Nem ez a lényeg, hanem a kettős személyiségem. Ott ilyen vagyok, otthon meg egy megsemmisített kisgyerek.

aug. 25. 22:34
 9/15 anonim ***** válasza:
37%
Neked sem volt még kapcsolatod! Főleg nem ilyen! És főként nem több ilyen! A zsarnokok általában nagyon jó manipulárotok és még az ágyban is kiemelkedőek! Míg a többi nő még csókolózni sem tud! Nemhogy azt amit ezek az ágyban művelnek. A szerelemről hallottál már? Nem? Na mindegy. Amint múlik a rózsaszínű köd, úgy fog kitáncolni a pasi a kapcsolatból. Csak sokszor az ilyen nőnek nincs hova mennie pl, és egy pasi nem olyan mint egy nő! Egy nő reménytelen helyzetben is kiba..ná a pasit!
aug. 25. 23:24
 10/15 anonim ***** válasza:
Szerintem félnek az egyedülléttől.
aug. 26. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!