Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyúrós csávó mellett evészavarom lett?
Pár hónapja ismerkedtem meg ezzel a sráccal, ő nagyon komolyan edz, fiatalabbként fitnesz versenyekre járt, most már "csak" személyi edző és mellette szinte minden idejét a teremben, edzéssel tölti. Én világ életemben vékony voltam, régebben is voltam iszonyatosan vékony, de sosem voltam az a sportos forma, max. régen nagyon keveset ettem.
A megismerkedésünk elején rengetegszer mondta nekem, hogy menjek vele edzeni, csinál nekem étrendet és edzéstervet, "edzősködik" nekem is, mert szerinte nem elég alacsony a testzsírszázalékom, csak a súlyom kevés és tónusosabbnak kéne lennem. Meg kell mondanom, eleinte iszonyatosan motivált, hogy láttam ő mennyit edz és azt éreztem, hogy nekem ki kell hoznom magamból a legtöbbet, mert nem akarok mellette szégyenbe maradni.
Na, ez oda jutott, hogy az elmúlt 3 hónap alatt iszonyatosan lefogytam, nem igazán lettem annyival tónusosabb, mert mint nemrég szembesítettek vele, durván éheztettem magam és emiatt nem sikerült elég kalóriát bevinnem, hogy megfelelően tudjak izmot építeni. Gyerekkori legjobb barátnőm és nővérem szembesítettek azzal, hogy mostanra az ő szavaik szerint "elfogytam" és gyerek testem lett. Nagyon alacsony lett a testzsírszázalékom, BMI-m 17 alatt jócskán, pedig viszonylag magas vagyok és melleimet, fenekemet teljesen elvesztettem. Állítsuk szerint a srác miatt fajult ez ennyire nálam és ki kéne tennem az életemből, hogy újra egészséges kapcsolatom legyen az evéssel. Mondjuk az igaz, hogy amióta lefogytam ennyire, azóta dicsérgeti csak a testem.
Mi lenne itt a helyes döntés?
"mert szerinte nem elég alacsony a testzsírszázalékom, csak a súlyom kevés és tónusosabbnak kéne lennem. "
Itt abbahagytam az olvasást. Na vajon mi lehetett ezzel a probléma kérdező? Nem azt kellett volna inkább kérdeznie, hogy "Nincs kedved eljönni velem edzeni?" vagy hogy "Szeretnéd ha készítenék neked egy személyre szabott edzéstervet?"
Ez így nem lett volna normálisabb?
A pasid nem tudom milyen személyi edző, és mi a végzettsége! Egy hozzáertő személyiedző nem írt volna neked olyan étrendet amitől éhezned kellett volna, és ilyen szinten lefogytál volna kezdjük ott! Te nem versenyző vagy és nem versenydiétán vagy, a cél az lett volna, hogy izmosodj és formálódj, amit fehérjedús táplálkozással, és semmiképpsem túlzottan alacsony szénhidrátbevitellel plusz edzéssel szépen elérhettél volna idővel!
Kezd a csávód bedilisedni hagyd ott a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!