Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ez hogy ilyenért szól?
Ha mondjuk van hogy napokig nem megyek át egy pár percre vagy nem beszélek szüleimmel de általában azért 2 3 percre felhivom őket mi újság és ennyi.
Barátnőm ezt szóvá tette hogy nem tudok meglenni nélkülük?- mindezt úgy hogy az ő szüleinél vagyunk hétvégére.
Ha gondja van azért rögtön tud szüleimhez menni..
Allitsd le! Nagyon sok kapcsolatban az egyik fel szulei a szentek, oket kell mindig latogatni, veluk kell tolteni a fontos unnepeket, mig a masik fel szulei le vannak sz@rva.
A ferjem is minden nap felhivja a szuleit. O iszik kavet, en nem. Igy amikor megfozi, akkor kiul az erkelyre es kicsit elbeszelget veluk. Engem ez egy cseppet sem zavar. En pl. a tesoimmal beszelek napi szinten.
Legkozelebb, ha a parod azt akarja, hogy latogassatok meg a szuleit, akkor te is felteheted neki ugyanezt a kerdest, aztan remeljuk, hogy leesik neki..
Anyukámmal minden nap beszéltünk, míg élt. 30+ éves voltam, egy gyerekkel. Férjem soha nem kifogásolta. Csak kibírja nélkülem 5 percig, míg anyámmal beszélek, elnézést.
Anyu már nem él, de a húgommal pl napi kapcsolatban vagyunk, többnyire messengeren. Nagyon közel állunk egymáshoz.
Nem értem, hogy lehet gond napi pár perces telefonhívás? Addig unatkozik a másik fél vagy milyen kifogást lehet ebben találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!