Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagáltam túl?
Figyelt kérdés
Április óta együtt vagyok a barátnőmmel egyidősek vagyunk 37 évesek. Sajnos mimdkettőnknek van betegsége problémája az egészséggel. A probléma az hogy kb két hete a kezelőorvosom új gyógyszert vérnyomáscsökkentőt állított be fáradt is voltam aznap este és a gyógyszertől szex közben szó szerint mint aki elájult bealudtam. Akkor jó inkább alvás lett a párom inkább megijedt mi is van velem. Tegnap este viszont ez a szituáció fordítva alakult ugyanis a barátnőm allergia gyógyszert szed nem úgy tolerálja a szervezete és neki is hasonló szitu lett mint nekem. De akkor is erőltette hogy legyünk együtt de mégsem akart összejönni hogy elélvezzen. Mondtam hogy jó akkor most jobb ha pihenünk. De nem kicsit felfrissítette magát újra megpróbáltuk de akkor meg már nekem nem ment mert lelankadtam valahogy már képtelen voltam rá. Elkezdtem magam blamálni hogy nem vagyok én már jó erre sem. Feszült voltam és ideges haragudtam magamra nagyon. Átmentem a másik szobába aludni. Reggel a párom elment dolgozni és küldte az üzenetet hogy nagyon szeret vigyázzak magamra és szomorú volt hogy nem aludtam vele legalább. Soha nem fordult még elő ilyen hogy így járjunk. Csak olyan érzésem van mint ha nem lennék igazi férfi mert nem voltam képes az együttlétre. Szeretem a páromat mindennél jobban és soha nem is csalnám meg. Csak egy most férfiként nagyon nagy égés volt hogy valamiért már nem voltam rá képesaug. 25. 09:48
11/14 A kérdező kommentje:
10 es. Mi bajod is van?? Hogy jön ide az oktatási rendszer?
aug. 25. 12:21
12/14 anonim válasza:
Ezért mondják, hogy a férfiak a gatyájukban hordják az egójukat. Gáz. Ti komolyan tönkre tudtok menni, ha a farkatok nem működik. Ekkora viccet! Teremtés koronái xDD
13/14 anonim válasza:
10# te méginkább annak a példája vagy csak anniyra hulye hogy magad nem latod csak a másikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!