Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagáltam túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagáltam túl?

Figyelt kérdés
Április óta együtt vagyok a barátnőmmel egyidősek vagyunk 37 évesek. Sajnos mimdkettőnknek van betegsége problémája az egészséggel. A probléma az hogy kb két hete a kezelőorvosom új gyógyszert vérnyomáscsökkentőt állított be fáradt is voltam aznap este és a gyógyszertől szex közben szó szerint mint aki elájult bealudtam. Akkor jó inkább alvás lett a párom inkább megijedt mi is van velem. Tegnap este viszont ez a szituáció fordítva alakult ugyanis a barátnőm allergia gyógyszert szed nem úgy tolerálja a szervezete és neki is hasonló szitu lett mint nekem. De akkor is erőltette hogy legyünk együtt de mégsem akart összejönni hogy elélvezzen. Mondtam hogy jó akkor most jobb ha pihenünk. De nem kicsit felfrissítette magát újra megpróbáltuk de akkor meg már nekem nem ment mert lelankadtam valahogy már képtelen voltam rá. Elkezdtem magam blamálni hogy nem vagyok én már jó erre sem. Feszült voltam és ideges haragudtam magamra nagyon. Átmentem a másik szobába aludni. Reggel a párom elment dolgozni és küldte az üzenetet hogy nagyon szeret vigyázzak magamra és szomorú volt hogy nem aludtam vele legalább. Soha nem fordult még elő ilyen hogy így járjunk. Csak olyan érzésem van mint ha nem lennék igazi férfi mert nem voltam képes az együttlétre. Szeretem a páromat mindennél jobban és soha nem is csalnám meg. Csak egy most férfiként nagyon nagy égés volt hogy valamiért már nem voltam rá képes
aug. 25. 09:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%

A baj az volt a barátnőd szerint is hogy átmentel a masik szobába!!

Bedurciztal. Nem esett jól neki, es le írta! Akkor egyértelmű nem?

Lelankadt hát nem tudom ez nem túl biztató, kezelés kell erre

aug. 25. 09:51
 2/14 anonim ***** válasza:
87%

Szóval egyszer nem úgy ment az aktus, ahogy akartátok, erre te bepánikoltál, hisztiztél és elvonultál.

Aham. Ez aztán a megküzdési stratégia. 37 évesen azért ennél több gógyid is lehetne.

aug. 25. 10:16
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

"Erőltette, hogy legyünk együtt" - na szerintem ez itt a probléma. A szexet sosem érdemes erőltetni, ha valakinek nincsen kedve, akkor szerintem érdemes hagyni, mert csak lelombozó lesz a helyzet. Valószínűleg ez eleve csak a bealvás miatti túlkompenzálás volt mindkettőtök részéről, ami eleve stresszt rakott rátok. Én nő vagyok és néha én is hajlamos vagyok túlvállalni magunkat, addig rágom (kedvesen persze) a barátom fülét, amíg még egy meg még egy belefér. De sajnos ebből már voltak 2-3 alkalommal hasonló eseteink. Szóval mostanra próbálom azt mantrázni, hogy akkor és annyit csináljuk, amennyit bírunk, ha ő is fáradt meg én is, meg meleg is van, meg amúgy is sietni is kell, meg minden akkor el se kezdjük inkább. (És igen, akkor oda vissza megy a dolog nálunk is; ő nem izgatott, én meg igen, majd ő kerül izgalomba, de addigra már én nem, majd szépen mindketten már úgy vagyunk vele hogy mindegy már csak legyen vége.)

Szerintem ahogy írtad neked a férfiegód sérült, neki az érzelmei, hogy nem kívánod és nem bújtál oda. Ezt érdemes lenne megbeszélnetek, tisztázni, hogy mi esett rosszul (mindkét alakalomban). Mert szerintem mindkettőtök csak a stressz miatt nem tudott jól reagálni és szerintem ha ezt elsimítjátok, akkor semmi baj nem lesz utána. Aztán meg keríteni egy jobb, romantikusabb alkalmat a "visszatérésre".

aug. 25. 10:20
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Még beszéld be magadnak, hogy azért mert egyszer lelankadt, hogy nem vagy férfi és többször előfordul. Vigyázz a gondolatoknak ereje van mert az agy/tudat hozzászokik és küldi az impulzusokat a testnek. Szépen verd ki a fejedből, hogy nem vagy férfi mert kb. majdnem mindegyikkkel életében legalább egyszer előfordul. Kérj bocsánatot és többé ne menj máshová aludni.
aug. 25. 10:22
 5/14 anonim ***** válasza:
26%

Az eddigi válaszolók valszeg nők...

Én azt javaslom ezt említsd meg a dokinak, tudom, hogy mennyire meg tudja viselni a pasit, ha "nem teljesít", lehet gyógyszert kell belőni, egy-egy pohárka vörösbor vagy Rose sokat lendít aktus előtt, esetleg próbálj olyan vitamint szedni, vannak már ilyen természetes vágyfokozók is.

Nekem például javulás volt a proteinek szedése után.

aug. 25. 10:23
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Persze, hogy túlreagáltad. Egy pasinak egész életében állnia kell, még ha a másik erőlteti is, neki meg nincs hozzá kedve? Egy alkalmon ne bukj már ki ennyire! Azt mondtad, sosem fordult elő veled még ilyen, ergo még nincs miért aggódni. A férfiasságról alkotott fogalmadat meg újra kellene definiálni, mert sokkal inkább az tesz ellene, hogy ilyen gyerekesen kezeled a helyzetet.
aug. 25. 10:54
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Az a legnagyobb baj, hogy erőltette a szexet holott azelőtti nap szex közben beájultál a fáradságban (tabik miatt). Egyáltalán nem félt téged, vagy mi a szösz? Másrészt ő sincs jól és mégis mindenáron erőltette pedig látta, hogy nincs hozzá kedved. Ha most fordítva történt volna, mármint ha te erőltetted volna a szexet le lennél mondva minden erőszakoló baromnak aki zsarolta, hogy szex legyen. Ha valakinek legyen az nő, férfi nincs hangulata szexelni akkor ne tegye és a másik fél tisztelje a döntését!!! Szépen ülj le vele beszélgetni, hogy többször nem lesz olyasmi, hogy rábeszél szexre (bármi másra ami neked nem jó) és akkor nem kell külön szobába menni aludni szégyenedben, hogy lekonyult.
aug. 25. 11:01
 8/14 anonim ***** válasza:
28%

Na én egyetértek az utolsóval.

Nincs rendben, hogy bár nem volt hozzá kedved mégis erőszakoskodott és még pihenni sem hagyott még akkor sem amikor nem tudott elmenni. Nagyon nem fényt vett rá, hogy nincs tekintettel az egészségügyi állapotodra.

Komoly dolog, hogy szex alatt bealudtál kimerültség okán és annak ellenére erőszakos volt.

Attól, hogy férfi vagy jogod van nemet mondani és ő neki igen tisztelni kéne a határaid!

Ő neki kéne bocsánatért esedezni és nem fordítva. Máskor legyen eszed és ne hagyd magad manipulálni olyan dolgokra amelyekre neked nem fűl a fogad!

aug. 25. 11:09
 9/14 A kérdező kommentje:
Rövidem a lényeg az hogy igen elaludt kidőlt mert allergia gyógyszert kell neki szedni fáradt is volt késő is volt. De volt kedve az együttléthez. Csak amikor azt veszem észre hogy már majdnem alszik akkor momdtam hogy jobb lesz pihenni. De próbált erőt venni magán de valahogy nekem már nem olyan volt a dolog mert ez már számomra olyan volt mint ha erőltetett lenne. Azóta megbeszéltük a dolgokat és kicsit túlreagáltam. Ami nekem ijesztő volt hogy közben cserben hagyott a férfiasságom de valahol legbelül már nem is akartam mert az az elalvás kicsit lelombozott. Nyilván nem kellett volna átmennem a másik szobába mert neki ez nem esett jól de megbeszéltünk mindent és nincs semmi baj
aug. 25. 11:18
 10/14 anonim ***** válasza:
41%
A kerdezo es az elso valaszolo a peldaja a gyenge oktatasi rendszernek.
aug. 25. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!