Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagáltam túl?
A baj az volt a barátnőd szerint is hogy átmentel a masik szobába!!
Bedurciztal. Nem esett jól neki, es le írta! Akkor egyértelmű nem?
Lelankadt hát nem tudom ez nem túl biztató, kezelés kell erre
Szóval egyszer nem úgy ment az aktus, ahogy akartátok, erre te bepánikoltál, hisztiztél és elvonultál.
Aham. Ez aztán a megküzdési stratégia. 37 évesen azért ennél több gógyid is lehetne.
"Erőltette, hogy legyünk együtt" - na szerintem ez itt a probléma. A szexet sosem érdemes erőltetni, ha valakinek nincsen kedve, akkor szerintem érdemes hagyni, mert csak lelombozó lesz a helyzet. Valószínűleg ez eleve csak a bealvás miatti túlkompenzálás volt mindkettőtök részéről, ami eleve stresszt rakott rátok. Én nő vagyok és néha én is hajlamos vagyok túlvállalni magunkat, addig rágom (kedvesen persze) a barátom fülét, amíg még egy meg még egy belefér. De sajnos ebből már voltak 2-3 alkalommal hasonló eseteink. Szóval mostanra próbálom azt mantrázni, hogy akkor és annyit csináljuk, amennyit bírunk, ha ő is fáradt meg én is, meg meleg is van, meg amúgy is sietni is kell, meg minden akkor el se kezdjük inkább. (És igen, akkor oda vissza megy a dolog nálunk is; ő nem izgatott, én meg igen, majd ő kerül izgalomba, de addigra már én nem, majd szépen mindketten már úgy vagyunk vele hogy mindegy már csak legyen vége.)
Szerintem ahogy írtad neked a férfiegód sérült, neki az érzelmei, hogy nem kívánod és nem bújtál oda. Ezt érdemes lenne megbeszélnetek, tisztázni, hogy mi esett rosszul (mindkét alakalomban). Mert szerintem mindkettőtök csak a stressz miatt nem tudott jól reagálni és szerintem ha ezt elsimítjátok, akkor semmi baj nem lesz utána. Aztán meg keríteni egy jobb, romantikusabb alkalmat a "visszatérésre".
Az eddigi válaszolók valszeg nők...
Én azt javaslom ezt említsd meg a dokinak, tudom, hogy mennyire meg tudja viselni a pasit, ha "nem teljesít", lehet gyógyszert kell belőni, egy-egy pohárka vörösbor vagy Rose sokat lendít aktus előtt, esetleg próbálj olyan vitamint szedni, vannak már ilyen természetes vágyfokozók is.
Nekem például javulás volt a proteinek szedése után.
Na én egyetértek az utolsóval.
Nincs rendben, hogy bár nem volt hozzá kedved mégis erőszakoskodott és még pihenni sem hagyott még akkor sem amikor nem tudott elmenni. Nagyon nem fényt vett rá, hogy nincs tekintettel az egészségügyi állapotodra.
Komoly dolog, hogy szex alatt bealudtál kimerültség okán és annak ellenére erőszakos volt.
Attól, hogy férfi vagy jogod van nemet mondani és ő neki igen tisztelni kéne a határaid!
Ő neki kéne bocsánatért esedezni és nem fordítva. Máskor legyen eszed és ne hagyd magad manipulálni olyan dolgokra amelyekre neked nem fűl a fogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!