Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik lehetnek ezek a dolgok amik nincsenek meg bennem?
Párommal vitatkoztunk és mivel mindketten eleggé felzaklattuk magunkat, olyan dolgok jöttek felszínre, amik elgondolkodtatnak.
Például hogy szerinte semmi nincs az életemben és nem tudok felnőtt dolgokat.
Valóban keveset tudok, keves dolgot inteztem el életem során.
Hiaba vagyok 28, nem sok dolog zajlott le az eletemben.
Egyetem közben lett egybol munkahelyem, azota is ott vagyok. Keszitek kezmuves dolgokat, de nem igazan sikerul eladnom, de allítólag nem is ezzel van a baj. Főzök, a hazimunkat megcsinalom, mind egyedul. Allitolag nem is ezzel van a gond. Jártam kepzésekre, de igazából ez sem nagy dolog, de próbaltam fejleszteni magam mindíg.
Igazabol én vele élek együtt először, ez az ő lakása, mindent ő intéz. Én sosem csináltam ilyesmit és nem is tudom hogy kellett volna atvennem tőle ilyeneket. Még ami hátrányom, hogy ha valamit elkell intézni, pl kifizetni a szállodában az összeget,amit online én lefoglaltam, szeretem ha ő intézi el a személyeset. (Persze a fizetés felesben van) Nem azert mert nem tudnám, csak valahogy így kenyelmesebb nekem és néha tartok attól hogy baromsagot beszélek. Persze ha egymagam lennék megoldanam, de mivel ilyen helyzeteket inkább rá hárítottam, az van hogy semmit nem tudok megoldani. Régebben ha ételt rendeltunk nagy ritkán, megkértem ő telefonáljon, ez sem tetszett neki, de aztán hát változtattam magamon.
A nagy életben valóban sok mindent nem tudok, falusi lány voltam mindig is, nem sok ingerrel.
Tudom, változtatni tudok a felsoroltakon, lehet itt az ideje hogy bizonyítsak, de az élet nagy teruletein nem tudom hogyan kellene és mit.
Életképtelennek érzem magam és sajnos nem tudom mit csinaljak, vagy hogyan szedjem össze a gondolataimat hogy mit hibáztam még.
Ő nem sorolt fel semmit, nem is erőltettem, mert csak olaj lett volna a tűzre és gyébként is mennie kellett dolgozni.
Valószínűleg az a baja veled, hogy mindent ő intéz, csinál helyetted. Olyan mintha a szülőd, idősebb tesód lenne a párod helyett és elege van belőle. Viszont az még nagyobb probléma, hogy veszekedtek (sűrűn) és pont akkor vágja a szemedbe. Lehetne másképp/máskor is közölni!
Szóval én a helyedben inkább szakítanék és egyedül intézném a dolgaim mint neki megfeleljek.
Úgy adod elő, mintha konkrétan lábujjhegyen járkálnál a saját életedben. Nem te vagy elégedett, hanem félsz, hogy a barátodnak nem jó, felbosszantod, kiakad, amúgy is ő csinál mindent, szóval megteheti ezt. Szerintem az lenne a lényeg, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Akkor hiba valami, ha a másik nem elégedett és ez akkor derül ki ha erről szól. Eddig a barátod nem szólt, szóval miért aggódtál volna? Sokféle kapcsolat van, mindegyik másként működik, de a közös megegyezés és a kommunikáció az alap.
Ha viszont szeretnél többet tenni, akkor beszéljetek erről rendesen. Mondja el mit gondol mit tudnál átvenni, kérd meg hogy mondja el hogyan szokta. Kezd kisebb dolgokkal, majd fokozatosan lehet több minden. Egyébként úgy gondolom, hogy a függetlenedés tőle az ilyenekben neked alapjáraton jót tesz (volt olyan ismerősöm, aki 10+ év ilyen házasság után egyedül nehezen tanulta meg ezeket). Talán jobbat tenne a saját önbecsülésednek is a kapcsolatban.
Keresni meg keress olyan dolgot, ami érdekel. Ha a kézművesség, akkor az, ha a horgolás, akkor az. Olyan dolog legyen ami feltölt, nem kell ebből pénzt csinálni. Legyenek külön barátaid, simán keress új helyszíneket, ahol találhatsz olyan érdeklődésű embereket. Nem kell nagy dolognak lennie, az a lényeg hogy te jól érezd magad tőle.
Viszont szerintem fontos, hogy ezeket magadért tedd, ne azért, hogy ne legyen mérges rád a barátod. Ha neked ezek idegenek, nincsen hozzá semmi kedved, akkor keress egy embert, aki ilyen klasszikus családmodellben képzeli el magát és kicsit mellérendelt háztartásbeli lehetsz mellette (ez is komoly munka, viszont az általad leírtak alapján te a döntéshelyzeteket is kerülöd az életetekben, ez okozza az alárendeltségedet). Ezzel sincs semmi baj, ha neked ez az ideális, de akkor ehhez ilyen partner kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!