Ha egy nő többlet túlsúllyal rendelkezik de a férfi 210 kg ti miért próbáljátok ki a molettebb jóval kövérebb nőket és egy nagydarab 210 kg férfinél miért nincsenek Párkapcsolati útvonalak min múlik?
Nő vagyok, pszichológiai, mélyről jövő társadalmi minták mentén az én meglátásomat leírom, amivel maximálisan lehet vitatkozni, nem egyetérteni.
A legtöbb férfi agya úgy lett behuzalozva, hogy a kerekebb, húsosabb nők alkalmasak az utódok kihordására. Tudat alatt ez be van rögzülve. Ha van egy vállalható stílusa, humora, személyisége, arca is a nőnek, akkor könnyebb még erősebb súlyfelesleggel is párt találni.
Ellenben a női agyműködés az erős, izmos, harciasnak, dominánsnak kinéző apaképet választja. Egy túlságosan elhízott, szétfolyó, puha férfiban, aki saját magát nem tudja kordában tartani, nem látja azt az erőt, amivel a családot védelmezni tudná.
Huh, kellett egy kis idő, mire kihámoztam a kérdésedből mire vagy kíváncsi. Szerintem sem egyirányú a dolog.
Hogy megfordítsam az első válaszát ennyi erővel azt is rá lehetne mondani, hogy a nagydarab férfiak tudat alatt tetszenek a nőknek, mert azt jelzik, hogy sok erőforrásuk van, van bőven mit enniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!