Milyen dolgok hiányoznak, nincsenek meg egy olyan embernél, akinek nem nyugodt, normális családja van, hanem balhés?
Én nagyon irigy vagyok azokra, akiknek normális családjuk van. Nemrég voltunk lakodalomba, volt egy velem egyidős lány. Annak a szülei olyanok voltak, akiket nem kellett szégyelni. Az én szüleim még megjátszani se tudják, hogy normálisak. Nagyon ideges voltam mindig is, amikor velük kellett mennem akárhová is, mert szégyenítettek, anyám a beszólásaival, apám meg az érthetetlenkedéseivel, 20x elmondok valamit, és 21x is megkérdezi, hogy de biztos.
Ezért nem is merek gyereket vállalni, mertbár vágyom a nyugodt életre, de az én lelkem se nyugodt. Könnyen felhúzom magam mindenen, és néha ha valami bajom van, ugyanúgy másokkal kötekszek.
Egész gyerekkorom fele azzal telt, hogy apám ivott, és hogy anyám mindenféle mondvacsinált indokkal belém kötött. Alapvető dolgok hiányoznak nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!