Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Jobbat erdemlek nalad?"
Figyelt kérdés
Parommal osszevesztunk egy kissebb dolgon amit elrontottam, es utanna megbanast mutattam es bocsanatot kertem tobb fele keppen, ey nyugtattam hogy nem akartam megbantani, es elhangzott egy ilyen a szambol hogy "jobbat erdemelsz nalam" es erre az volt a valasza hogy "tudom"... Most a kerdesem az hogy ezt a hirtelen duhebol mondta vagy tenyleg igy gondolna e, mivel fura hogy meg nem szakitott velem. Es en ugy gondolom semmi onfenyezes nelkul hogy a generaciohoz kepest elegge szeretetkimutato vagyok es probalom kijavitani a hibaimat, de nem esett tul jol hogy ezt igy ravagta.aug. 22. 23:47
1/6 anonim válasza:
Simán dühből is mondhatta, mindenkivel előfordul, ha éppen veszekszetek. Te ismered a párodat, szóval te tudod, mennyire gondolta ezt komolyan.
2/6 anonim válasza:
Ez a “jobbat érdemelsz” annyira egy alsó polcos önsajnáltató szöveg, amire nincs jó válasz. Ilyenkor azt várod gondolom, hogy “jaj dehogy, ne mondj ilyet, szeretlek stb”. Mert ha meg azt mondja, amit neked mondott, akkor ki lehet hozni őt szarnak a vita végén. Egyik exem mondta mindig ezt, falra mászok tőle. Egy sarokba szorító, manipuláló szöveg ez. Nem ismerlek, nem ismerem a párod, nem ismerem a helyzetet. De nekem ez a “jobbat érdemelsz” azonnal megkongatja a vészharangokat.
4/6 anonim válasza:
Most vagy TE nem mondtál igazat és akkor ő rosszul tudja, hogy jobbat érdemel nálad. Tehát hazudtál a szemébe, és ő neki pedig hamis információban hisz.
VAGY Tényleg jobbat érdemel nálad, amire rávágta, hogy ő erről már tud.
Ha igazat mondtál, akkor nincs semmi különös, akkor helyesen ment végbe a beszélgetés. És jó dolog, hogy ilyen informált a párod.
Ha kamuztál, akkor meg
1. Hazudtál, ami nagyon gáz.
2. Manipulálni is akartad, mert azt vártad volna, hogy ő erre mást reagál és nem azt, hogy "Hát én ezt már rég tudom, te önsajnáltató manipulatív szuka."
3. Közöld vele, hogy igazából hazudtál és nem is érdemel jobbat nálad, mert ha továbbra is ebben a hiszemben marad, akkor talán szakítani fog.
5/6 anonim válasza:
Nem ismerem a párodat, de én ha dühös vagyok, hajlamos vagyok kimondani ami szúrja az oldalam. Magyarán ha én lennék a párod, valóban úgy gondolnám, hogy jobbat érdemlek nálad, de ha béke van, akkor nem piszkálom az oroszlánt, inkább elvisellek. De alighanem ennek a kapcsolatnak már hosszú távon lőttek. Készülj rá, hogy egy napon kiteszi a szűröd, ha megismer egy jobbat vagy tele lesz a pohár.
6/6 anonim válasza:
Felfokozott érzelmi állapotban jellemző, hogy az ember kimond olyanokat, amit valójában gondol. Pont mint a részeg ember, a nagy részük gátlástalanul őszinte lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!