Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Feleségem mostanában menopauzán megy át. Ő 51 én 37. Az utóbbi fél évben nem kíván. De állítása szerint mást sem akar. Elhiszem, mert együtt dolgozunk, nem lenne ideje senkire.

Az utóbbi időben nekem sem megy vele, mert amikor próbálkozunk, akkor tudom, hogy muszájból igyekszik. Ami miatt nekem sem olyan élvezetes. És így nem akarom.

1 hónapja felajánlotta, hogy keressünk egy harmadikat nekem. De csak szexre. Semmi beszélgetés, semmi érzelem felé. Ott lesz, csak őt csókolhatom. ő engem simogat közben.

Nagyon hiányzik a rendes szex, de nem akarom sem én megutálni őt emiatt, sem azt sem akarom, hogy ő utáljon meg. Neki nem kell pasi, állítólag. És vagyunk annyira jó viszonyban, hogy ha ez lenne a baj, megbeszélnénk.

Van valakinek hasonló tapasztalata a hármas szexxel.

aug. 22. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
50%

Hat mindkettotok reszerol oke, akkor miert ne?

Az jo jel, hogy a feleseged ajanlotta fel, nem pedig forditva.

Azt pedig neked kell eldontened, hogy a feleseged mellett kepes vagy-e szexelni egy masik novel. Az is lehet, hogy ez ot is feldobja majd, es csatlakozik hozzatok. Csak arra figyelj, hogy nehogy a vegen teged turjanak ki.

aug. 22. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Én nem folytatnám a kapcsolatot.
aug. 22. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Ez már csak rosszabb lesz.

#2el értek egyet.

aug. 22. 16:11
 4/9 anonim ***** válasza:
33%

Ha egyikőtöknek sem a baj a dolog, úgy érezd, te túl tudnál ezen lépni, és úgy érzed hogy ő is, akkor szerintem nem para.

Viszont ha mindkettőtöknek egy kényszermegoldás a dolog, akkor én nem tenném meg. Helyette megpróbálnám máshogyan erősíteni az intimitást kettőnk között - mély beszélgetés, romantika, ölelkezések, stb. -, mert ha az egyikőtök csak kényszerből teszi akkor ez könnyen visszaüthet.

aug. 22. 16:14
 5/9 A kérdező kommentje:
#4 minden nap rengeteget ölelkezünk, csókolózunk. viszont neki nincs meg az, hogy legyen folytatása. nekem meg sokszor kevés.
aug. 22. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék bele másokkal szexbe egyáltalán, de úgy meg aztán végképp, hogy ő közben csókolgatna. Fúj. Akkor inkább szakítanék és keresnék szexpartnereket.
aug. 22. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk el tudok képzelni egy olyan szcenáriót, ahol mondjuk ő kielégít valahogyan, te meg mondjuk masszírozod őt cserébe fél órát. Nekem teljesen fair dealnek tűnik, mindketten kaptok törődést, intimitást, fizikai érintést és nem kell olyat csinálnotok, ami nem komfortos.
aug. 22. 16:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon beteges megoldás. Meg fogod bánni és szégyellni fogod magad

Ha eddig nem ment tönkre a kapcsolat, ezután garantáltan fog. Csak még meg is utálod magad közben. El kell engedni. Pláne egy ilyen javaslat után.

aug. 22. 17:26
 9/9 A kérdező kommentje:
#7. Próbáltuk. Egy idő után kevés.
aug. 23. 06:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!