Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amit én szeretnék, az csak akkor lesz, ha én jól viselkedem?
Figyelt kérdés
A párom azt mondta elhagy, de csak úgy, mert nem tetszett neki egy ötletem egy dologgal kapcsolatban. Bármilyen kívánságom úgy teljesülhet, ha én szépen viselkedem, minden alkalommal elmondja nekem, hogy szépen viselkedjek vele. Nyaralni majd egyszer csak úgy megy velem, ha én szépen viselkedem pl.
A veszekedést is sokszor ő provokálja ki, aztán védekezik ilyen szövegekkel. Egyre inkább úgy érzem, hogy keveset nyújt a számomra, sokszor úgy, hogy semmi rosszat nem csinálok. Ő mondja, hogy fogjam be, megsértődök, mérges leszek, és a végén én leszek az, aki őt mindig bántja.
aug. 21. 23:50
1/7 anonim válasza:
Mert a párod ketyós, normális ember nem viselkedik így. Rémálom lehet így élni.
2/7 anonim válasza:
Azert, mert a parod kifogott egy balekot, aki elviseli azt, amiert mas mar kivagta volna a kukaba!
4/7 anonim válasza:
Ezek után is együtt vagy vele. Összeilletek. A szolgalelkű és az ura.
5/7 anonim válasza:
Ez milyen kapcsolat? Nem veszed észre, hogy te nem is számítassz a másiknak? Hogy nem tisztelt? Miért nem hagytad el eddig? Ezt mondd meg!
6/7 anonim válasza:
Juj. Bár azért a teljes sztori is érdekelne, párod szemszögéből is. Ha egy hisztis p/csa vagy, akkor nem csodálom, hogy nem megy el veled :D
7/7 anonim válasza:
Mert hagyod, hogy lábtörlőnek használjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!