Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megbizonyosodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy tényleg önzetlenűl szerelemből van velem a barátnőm? Ha mégsem akkor hogyan tesztelhetném ?

Figyelt kérdés

Ilyen kérdéshez idősek vagyunk nagyon is. Ő 35 én 38. Rengeteg olyan dolog kering a gondolataimban, ami nézőpont kérdése. Múlt pénteken a kollégáim viccből( ?)elűltették a bogarat a fülembe, de azelött is többször feltűnt ez-az.

Igazából mentségére szolgáljon az elhunyt férje hónapokig eltartotta anno, miután az

egyetemen végzett(?) a hölgy.

Én szeretem!!!

Nagyon sok történet van.. lehet kommentekbe egyet egyet leírok. Ide annyit, külön lakunk, én előző kapcsolatom és földhivatali probléma végett (fél év alatt nem írtak a nevemre át egy telket)ép szülőkkel lakom ő egyedűl, a volt férjével vett házukban. Anyukája 100-120kmre lakik, Havonta viszem hozzá, 10000 alaphangon az üzemanyag. és erre jön az autó kopás, mivel sokat vagyok/eszek nála gondoltam legyen ez a rezsihez való hozzájárulás.

Viszünk is élelmiszert, hozunk 3x annyi cuccot. Bevallom kicsit finnyás vagyok, tököt házi tyúk nagy részét nem eszem meg anyukája azt tud adni na meg tojást amit nagyon is szeretek. Az én is szüleim mindig küldenek a kertünkből paprikát, paradicsomot ,uborkát gyümölcsöt de negyed annyit.

,mint az övé.

Egy hegyi üdülőfaluban lakik, gáz nincs bevezetve a házba. Fával fűtünk, ő vett 1,75m³ 2.osztályú én 2m³ 1.osztályu túzelőt és 2-3m³3ad osztályú tüzelő jár nekem jelképes áron majd. Én szeretnék menni nyaralni(őszölni) SZÉP kártyámról fizetjük az utat mint ahogy a 3x2 strandbelépőt is arról vettük a nyáron. Mivel enyém az autó én tankolok majd, tankoltam bárhová mentünk.

Azt mondja, ő rosszúl keres és keveset utalnak a SZÉP kártyájára és náluk a hivatalban szokás az ebéd rendelés. Ez úgy derűlt ki panaszkodtam fizetésem caffetériával nem lesz meg a fél millió bizonyos okból. Erre mondta neki sokkal kevesebb. Fura, hogy a kolléga nöinek gyerekei vannak és mégis jól élnek.

Amire sok pénze elment a volt férjének gyönyörű síremléket csináltatott 1-2éve. Na de múlt az múlt....

aug. 21. 21:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Hacsak nem fényevő vagy, sokkal többe lesz az a kaja mint a havi 10.000 útiköltség anyukájához meg az a néhány esetleges amit felsoroltál. Havonta kb 30-40ezret ott eszel plusz a rezsi amit elhasználsz.
aug. 23. 11:50
 22/29 A kérdező kommentje:
21! Viszont az inni valót én veszem, mert nehéz és autóval kell haza vinni.
aug. 23. 19:08
 23/29 anonim ***** válasza:

én az égvilágon semmi, de semmi kihasználásra utaló dolgot nem látok ebben a történetben...viszont ha ezt nem fejezed be, ahogy itt pár kommenttel előbb írta valaki, a garasoskodást, szerintem hamar vége lesz ennek a kapcsolatnak. Ilyen baromságokon rágódni, hogy ki mennyit eszik kinél és társai. Komolytalan és gyerekes...erre nem igazán lehet alapozni egy értelmes párkapcsolatot.

És nagyon igaz, hogy pont az olyanok rágódnak ilyen kérdéseken, akiknek igazából nem nagyon van mit félteni... Nem vagy az a kategória már ne is haragudj. Egyszerű emberek lehettek...egyszerű az egyszerűvel, és így is van jól.

Ha egy orvos, vagy a milliókat kereső vállalkozó morfondírozna azon, hogy pl a kasszás Juliska kihasználás, lehúzás céljából van-e vele, azt még meg tudnám érteni.

aug. 23. 19:34
 24/29 anonim ***** válasza:

" Havonta viszem hozzá, 10000 alaphangon az üzemanyag"

te most komolyan gondolod, hogy havi 10 ezerért és némi tüzelőért elviselne a házában évente 100 napig?

Ja, a 3x2 strandbelépőt kifelejtettem. Hát ez így eléggé vicces.

aug. 23. 20:09
 25/29 anonim ***** válasza:

"Viszont az inni valót én veszem,"

Ez most vicc? Igen, érdekből van veledd xd

aug. 23. 20:10
 26/29 anonim ***** válasza:
De milyen innivaló? Hát igyatok vizet a csapból aztán annyi.
aug. 23. 20:57
 27/29 A kérdező kommentje:

#26ő nem issza meg.

A nyaralást én nem írtam volna?? Megyünk nyaralni nem akar bele fizetni azon indult a gondolat folyam.

aug. 24. 18:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Az nem végett hanem miatt. Stílustalan. Egyetlenegy könyvben, se sehol komolyabb helyeken nincsen ez a béna "végett" leírva, de mondani is elég fura emberek mondják vagy rájukragadt valahonnan.
aug. 24. 19:35
 29/29 A kérdező kommentje:
28! Tájszólás lenne???
aug. 24. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!