Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudom, hogy a megfelelő személlyel vagyok együtt? Hogyan tudok megbizonyosodni arról, hogy a személye, akivel együtt vagyok, tényleg összeillek-e vele?
Jól érzed magad vele, mind lelkileg mind pedig testileg megkapod tőle azt, amire vágysz. Közös az életcélotok. Ha gondok adódnak, azt közösen meg tudjátok oldani.
Amúgy ezt egy adott pillanatban nem lehet tudni. Azért ahhoz hosszú idő kell, sok mindenen keresztül kell menni, hogy az ember teljességgel kijelentse azt, hogy tényleg a megfelelő emberrel hozta össze a sors.
Mert lehet hogy ez csak néhány év múlva derül ki.
Előre nem lehet tudni, az idővel derül ki, de ha sokban hasonlítotok, közös a cél, akkor jó úton haladtok. Érzitek, h más már nem kell, elfogadod olyannak, amilyen, ha gond van megoldjátok, tesztek a kapcsolatért.
Bár nálam sosem merült fel ez a kérdés, mostaninál meg főleg nem, ezen nem agyalok, örülök, h együtt vagyunk, jól elvagyunk, boldog vagyok Vele.
Nem soká haza jön melóból, s bújhatok hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!