Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megbizonyosodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy tényleg önzetlenűl szerelemből van velem a barátnőm? Ha mégsem akkor hogyan tesztelhetném ?

Figyelt kérdés

Ilyen kérdéshez idősek vagyunk nagyon is. Ő 35 én 38. Rengeteg olyan dolog kering a gondolataimban, ami nézőpont kérdése. Múlt pénteken a kollégáim viccből( ?)elűltették a bogarat a fülembe, de azelött is többször feltűnt ez-az.

Igazából mentségére szolgáljon az elhunyt férje hónapokig eltartotta anno, miután az

egyetemen végzett(?) a hölgy.

Én szeretem!!!

Nagyon sok történet van.. lehet kommentekbe egyet egyet leírok. Ide annyit, külön lakunk, én előző kapcsolatom és földhivatali probléma végett (fél év alatt nem írtak a nevemre át egy telket)ép szülőkkel lakom ő egyedűl, a volt férjével vett házukban. Anyukája 100-120kmre lakik, Havonta viszem hozzá, 10000 alaphangon az üzemanyag. és erre jön az autó kopás, mivel sokat vagyok/eszek nála gondoltam legyen ez a rezsihez való hozzájárulás.

Viszünk is élelmiszert, hozunk 3x annyi cuccot. Bevallom kicsit finnyás vagyok, tököt házi tyúk nagy részét nem eszem meg anyukája azt tud adni na meg tojást amit nagyon is szeretek. Az én is szüleim mindig küldenek a kertünkből paprikát, paradicsomot ,uborkát gyümölcsöt de negyed annyit.

,mint az övé.

Egy hegyi üdülőfaluban lakik, gáz nincs bevezetve a házba. Fával fűtünk, ő vett 1,75m³ 2.osztályú én 2m³ 1.osztályu túzelőt és 2-3m³3ad osztályú tüzelő jár nekem jelképes áron majd. Én szeretnék menni nyaralni(őszölni) SZÉP kártyámról fizetjük az utat mint ahogy a 3x2 strandbelépőt is arról vettük a nyáron. Mivel enyém az autó én tankolok majd, tankoltam bárhová mentünk.

Azt mondja, ő rosszúl keres és keveset utalnak a SZÉP kártyájára és náluk a hivatalban szokás az ebéd rendelés. Ez úgy derűlt ki panaszkodtam fizetésem caffetériával nem lesz meg a fél millió bizonyos okból. Erre mondta neki sokkal kevesebb. Fura, hogy a kolléga nöinek gyerekei vannak és mégis jól élnek.

Amire sok pénze elment a volt férjének gyönyörű síremléket csináltatott 1-2éve. Na de múlt az múlt....

aug. 21. 21:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

A másik: "töltsünk minnél több időt együtt, 2-3nap egy héten kevés így is szerinte"

Hati 2-3 nap együtt, vagyis havi 8-12, ami évi 96-144. Ez nagyon kevés, hacsak nem nagyon az elején van a kapcsolat. Ennyi idősen cirka 1 évnél azért szerintem ideje összeköltözni. Ha ti még mindig csak járogattok, akkor ebből nem igen lesz komoly kapcsolat.

aug. 21. 23:49
 12/29 anonim ***** válasza:
Hellinger-féle családállítás vagy Rendszerállítás foglalkozáson.
aug. 22. 00:30
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálad pattog a labda, te vagy többet ott, mint amennyit vendégeskedni illik, ezért neked kellene fizesd az ottani rezsidet és fogyasztásodat.

És akkor amit te adsz, annál is szóba hozhatod, hogy felezzetek.

De amíg nem rendezed a saját részed, addig hogyan is hoznád szóba?

Akár egyszerre visszamenőleg az eddigi rezsit, és mostantól a saját kaját/mosást, ill. ami van.

Most ha biztosít neked eszcájgot, ágyat, ágyneműt, törölközöt, stb., gondolhatod, hogy az se az égből pottyant le, mégis normálisan felkészült rá, hogy vendéget fogadjon. Mondom, vendéget. Nem 100 napra állandóan ottlakni valakit.

aug. 22. 00:39
 14/29 anonim ***** válasza:
Önzetlenségben nincsenek elvárások, tehát elvileg úgy vagy neki jó ahogy vagy!
aug. 22. 05:00
 15/29 A kérdező kommentje:
#10. Azokon a napokon nála eszek. Gondoltam akkori kiadásait kompenzálom.
aug. 22. 06:02
 16/29 A kérdező kommentje:
13as! 100% ban egyet értek. Ezért írtam a fűtés 75% a az enyém és az utazás. De amikor a,strand és nyaralás is az enyém......
aug. 22. 06:56
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha ez probléma akkor nem kell vele lenni. Ha nem is éltek együtt akkor ez kb. egy szexkapcsolat, semmmi több.
aug. 22. 09:05
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

" Fura, hogy a kolléga nöinek gyerekei vannak és mégis jól élnek."

Mi ebben a fura? Nyilván a férjeik jól keresnek.

aug. 22. 17:16
 19/29 A kérdező kommentje:
17es! Vagy valamiket rosszúl, félre érthetően írtam, vagy te olvastál felszínesen de ez biztos nem az. Nem csak nála találkozunk.
aug. 22. 17:20
 20/29 A kérdező kommentje:
18 igazad lehet, apróság csak. Viszont egy gyerek sok pénzt elvisz ez tény.
aug. 22. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!