Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék megbizonyosodni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy tényleg önzetlenűl szerelemből van velem a barátnőm? Ha mégsem akkor hogyan tesztelhetném ?

Figyelt kérdés

Ilyen kérdéshez idősek vagyunk nagyon is. Ő 35 én 38. Rengeteg olyan dolog kering a gondolataimban, ami nézőpont kérdése. Múlt pénteken a kollégáim viccből( ?)elűltették a bogarat a fülembe, de azelött is többször feltűnt ez-az.

Igazából mentségére szolgáljon az elhunyt férje hónapokig eltartotta anno, miután az

egyetemen végzett(?) a hölgy.

Én szeretem!!!

Nagyon sok történet van.. lehet kommentekbe egyet egyet leírok. Ide annyit, külön lakunk, én előző kapcsolatom és földhivatali probléma végett (fél év alatt nem írtak a nevemre át egy telket)ép szülőkkel lakom ő egyedűl, a volt férjével vett házukban. Anyukája 100-120kmre lakik, Havonta viszem hozzá, 10000 alaphangon az üzemanyag. és erre jön az autó kopás, mivel sokat vagyok/eszek nála gondoltam legyen ez a rezsihez való hozzájárulás.

Viszünk is élelmiszert, hozunk 3x annyi cuccot. Bevallom kicsit finnyás vagyok, tököt házi tyúk nagy részét nem eszem meg anyukája azt tud adni na meg tojást amit nagyon is szeretek. Az én is szüleim mindig küldenek a kertünkből paprikát, paradicsomot ,uborkát gyümölcsöt de negyed annyit.

,mint az övé.

Egy hegyi üdülőfaluban lakik, gáz nincs bevezetve a házba. Fával fűtünk, ő vett 1,75m³ 2.osztályú én 2m³ 1.osztályu túzelőt és 2-3m³3ad osztályú tüzelő jár nekem jelképes áron majd. Én szeretnék menni nyaralni(őszölni) SZÉP kártyámról fizetjük az utat mint ahogy a 3x2 strandbelépőt is arról vettük a nyáron. Mivel enyém az autó én tankolok majd, tankoltam bárhová mentünk.

Azt mondja, ő rosszúl keres és keveset utalnak a SZÉP kártyájára és náluk a hivatalban szokás az ebéd rendelés. Ez úgy derűlt ki panaszkodtam fizetésem caffetériával nem lesz meg a fél millió bizonyos okból. Erre mondta neki sokkal kevesebb. Fura, hogy a kolléga nöinek gyerekei vannak és mégis jól élnek.

Amire sok pénze elment a volt férjének gyönyörű síremléket csináltatott 1-2éve. Na de múlt az múlt....

aug. 21. 21:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%

Ahelyett, hogy tesztelgeted játszál felnőttet és beszéld meg vele az anyagiakat. Egyezzetek meg úgy, hogy mindketten elégedettek legyetek vele. Én tuti nem vennék máshoz fát, ahogy a számláit, hitelét se törleszteném. Ha együtt élnétek az más kérdés (kivéve a hitelt), de külön élésnél szerintem alap, hogy hol az egyiknél, hol a másiknál vagytok, vagy, ha ez egyoldalú, akkor a kajába beszállni felesbe. Ha cipelgeted, nyaraltok szerintem megint csak alap a felezés.

De, ezt kettőtöknek kell megbeszélni.

aug. 21. 21:59
 2/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha te tesztelgetni akarod akkor a kapcsolat egy nagy semmi. Amúgy önzetlenül egyedül anyukád szerethet, rajta kívül senki más!
aug. 21. 22:01
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Leteszed az autót 1- 2 hónapra,mondván elromlott, drága a javítása , sporolnod kell rá , aztán kiderül ha nem tudod furikázni, csökkenti e a találkák számát, stb..
aug. 21. 22:03
 4/29 anonim ***** válasza:
54%
Kicvsit furcsa, hogy ezt úgy írod, hogy te laksz a barátnőd házában :D
aug. 21. 22:21
 5/29 A kérdező kommentje:
4es!!! Éves szinten 50-100napot ha ott töltök ezek fele munka, fűnyírás , fa vágás...egyéb
aug. 21. 22:27
 6/29 anonim ***** válasza:
69%

Mi másért lenne veled, te szerencsétlen?Nincsen neked semmid.

De miért mindig az ilyen ruppótlan alakok vergődnek ezen a témán?

aug. 21. 22:31
 7/29 A kérdező kommentje:
6os! A ház ára megvan csak adminisztrációs gondok miatt húzódik az építkezés.
aug. 21. 22:33
 8/29 A kérdező kommentje:
1es! Megbeszélés... kb ő nem akar jönni menjek barátokkal...de töltsünk minnél több időt együtt, 2-3nap egy héten kevés így is szerinte:)
aug. 21. 22:34
 9/29 anonim ***** válasza:
69%

Azt azért a végén szóvá tetted, hogy a volt férjének aki meghalt drága síremléket csináltatott. Gondolom még előtted, úgy hogy kb semmi közöd hozzá. Amúgy meg én biztos nem randiznék olyannal, aki problémázik néhány liter benzinen, vagy azon hogy a szép kártyámon ebédet veszek.

Nekem ez kicsit garasoskodónak tűnik, bocsi.

aug. 21. 23:14
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

"mivel sokat vagyok/eszek nála gondoltam legyen ez a rezsihez való hozzájárulás."

"Éves szinten 50-100napot ha ott töltök ezek fele munka, fűnyírás , fa vágás...egyéb"

Most akkor döntsd el melyik igaz!

aug. 21. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!