Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem miért sérelmezi, hogy nem vagyok féltékeny?
A kapcsolatunk már jó ideje kihűlt. Lakótársakként neveljük együt a gyerekeinket.
Elmesélte, hogy egy kolléganője bepróbálkozott nála, de ő elutasította. Az én szamon meg kicsúszott, hogy ugyan miért tette, hiszen jobb nő, mint én valaha is voltam. Én ezt komolyan is gondoltam. Azóta viszont a férjem látvanyosan duzzog, mert én nem vagyok féltékeny a kolleganő miatt.
Nem értem. Eddig sem voltam féltékeny típus, ezt már a kapcsolatunk elején tisztáztam vele és ő kifejezetten örült is ennek egy irányításmániás, extra féltékeny exe miatt.
Mégis mit kellett volna csinálnom? Veszekedős jelenetet kellett volna rendeznem, hogy a spicces kollegina hozzádörgölőzött a céges bulin?
Én se vagyok túl féltékeny feleség. A férjed biztos az egoját akarta növelni amikor megemlítette az ügyet, hogy milyen kelendő férfi.
Az enyém is szokta
Amikor kocsival lassítunk az átkelőknél és benéz egy fiatal lány mindig megemlíti
"Láttad, láttad, hogy nézett!"
😂😂😂 én meg mondom, hogy biztos csak a kocsit nézte, meg hogy milyen jó nő ül melletted
Utánna jót nevetünk
Megérdemeljük egymást
Én szeretem, ezzel nincs baj, egyszerűen csak nem tudok féltékeny lenni. Őt régen ez nem zavarta, most viszont láthatóan igen. Na, én ezzel nem tudok mit kezdeni!
A privátra reagálva. Fogalmam sincs, ő féltékeny lenne-e rám. Soha nem volt más az életemben rajta kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!