Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom látni se akarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom látni se akarja a családomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1) Volt egy kis konfliktus a párom és a leendő sógornőm között. Ők bocsánatot kértek, de a párom nem tud túllépni ezen.(Részegen lekurvázta egy dohányboltban)

2)Ezen kívül a nővérem tett furcsa megjegyzéseket a kapcsolatunkra.:

- a párom nem szeret engem, csak kényelemből van velem....

- miért nem 50/50 fizetjük az albit, neki ez így pont jó (féltenek, mert túl hamar közös házban gondolkodunk...)

Ezek után nem mentem el egy családi nyaralásra, mert a párom nélkül nem éreztem volna jól magam.

Nem azzal van a baj, hogy féltenek, hanem, hogy ilyen megjegyzéseket tesznek, úgy, hogy bele sem látnak a mindennapjainkba.

A párom látni se akarja a családomat, és nem tudjuk, hogy lesz egy-egy közös karácsonyi vacsi, vagy bármi ilyen. Nem akarom, hogy folyton konfliktus legyen, de elveszíteni sem akarom a párom, mert ezen kívül semmi probléma nincs kettőnk között.

2024. aug. 20. 02:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A lekurvázás és a beszólás az két nagyon külön kategória kérdező! Valami baj van a fejeddel ha te ezt beszólásként értékeled és a párodat valami túlérzékenynek véled azért amiért ezek után nem kíván családdal asztalhoz ülni!
2024. aug. 21. 09:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Én nem vélem annak, a családom annál inkább, ezért nem értik meg, miért nem jön. Köszi a megerősítést.
2024. aug. 21. 09:54
 13/13 anonim válasza:

Kèrdès,hogy mièrt kurvàzta le? Semmièrt nem hiszem,hogy mond ilyet! Fel èv utàn nem hiszem,hogy beleugranèk egy lakásvàsàrlàsba…

A párodnak is kellene kompromisszumot kötnie!

2024. aug. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!