Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állandóan kardozom a lányokkal, mert nem szeretném, hogy megismerjék a cinikus családomat, akkor csak veszithetek?
3 éve volt egy barátnőm, fél év után már nehezményezte, hogy nem tudnak róla a szüleim.
Én Pesten élek, szüleim meg Kelet-Magyarországon.
Most van egy barátnőm, lassan egy éve, elkezdődött ugyanugy a sérelmezése annak, hogy én őt rejtegetem.
Engem apám nagyon megalázott, amikor 21 éves koromban merészeltem becsajozni. Megalázott, hogy a lányt csak fel akarják csináltatni velem, és eleve milyen jogon állok össze egy akárkivel.
Fél év után azt a lányt is oda akartam vinni, és apám egy hétig hozzám sem szolt, mikor megtudta ezt a tervet, amit egyébként anyámon keresztüli üzengetésekkel tudattak vele.
Megmagyarázta, hogy xy srácokhoz sem jár senki. És akiket felhozott példának, azokhoz pont mindig oda járt a csaj és a szülei is rendesen fogadták.
Egy hét duzzogás után megmondta, hogy odajöhet a lány vasárnap délután pár órára, és majd amig én tanulok vizsgára addig ők beszélgetnek vele.
AZ IGEN.
Mostani barátnőm meg nagyon rossz néven veszi, hogy nem akarom bemutatni. Eleve anyáméknál elképzelhetetlen, hogy én odavigyek valakit és együtt EGY ÁGYBAN ALUDJAK VELE.
Ilyen max a jeggyürü fennléte esetén meg 5 millió forinttal a számláinkon lehetne lehetséges.
A SEMMIRE NEM!
Apám 15 éves ki se mozdul otthonról, anyám 1 személyes vállalkozásában dolgozik állandoan. Ja meg van egy nagynéném is, aki hajadon maradt, ő vette nekem a lakást is, de cserébe beleszólhat elég sok dologba. Meg régen is beleszólt.
Ugyhogy náluk nincsen vidámság, nem barátságosak, legfeljebb végtelenül mesterkélt modon. És mellette cinikusak is. Mára egy barátjuk sem maradt...mióta az eszemet tudom, összesen 2x aludtak nálunk idegen emberek. Azok is nagyon nagyon modoros elszigeteltségben.
És én meg ilyen körülmények miatt kell, hogy kardozzak a barátnőkkel.
És azt kapom, hogy ha be se mutatom, akkor sosem fogok vele összeköltözni (ja a lakásomat meg dobjam ki, mert neki is van ugye), sosem veszem feleségül, sosem csinálok neki gyereket.
Bezzeg azért sosem pattog, hogy a fizetésem egy vicc...azért sosem pattog, hogy ennyi pénzből majd jó szegények leszünk, ha lesz gyerek...de nem baaaaj, majd gürizek éjjel nappal és lesz pénz kocsihitelre, meg mindenre. Mert ő ezt látta otthon, hogy apuka mindent megad anyukának, és az a legfontosabb, hogy a nő jól érezze magát.
Nálunk mi van? Apám nem tud dolgozni, anyám hajtja a vállalkozást, apám meg keresztanyám meg okoskodnak bele.
Előbb-utóbb muszáj lesz bemutatnod a szüleidet. Csak akkor kerülheted el örökre ezt a "nem mutatom be a szüleimet" huza-vonát, ha ténylegesen megszakítod velük a kapcsolatot és soha, de soha nem keresed őket, ha keresnek, akkor letagadod magad. Viszont, ha tartod velük a kapcsolatot, akkor előbb-utóbb muszáj lesz bemutatni a lányt, mégha csak egy alkalomról is legyen szó. Mert ha nem indokolod meg, akkor jogosan merül fel a lányban a kérdés, hogy miért is nem akarod bemutatni.
Különben el lehet mondani az igazat a barátnődnek, hogy nem vagy büszke a szüleidre, az apád ezt csinálja, az anyád azt csinálja, folyton kritizálnak és a kötelező körökön kívül nem tartod velük a kapcsolatot. Ezt egy normális nő meg fogja érteni. De ettől még a legalább egyszeri bemutatás elkerülhetetlen.
Különben hány éves vagy? Mennyire vagy független tőlük? Lehet, hogy régen értek sérelmek, de ha már független vagy tőlük, akkor nyugodtan kioszthatod a szüleidet. És, ha nem tetszik nekik, akkor mi van? Mit tudnak tenni? Semmit.
27 éves vagyok, keresztanyám vett egy lakást, abban élek.
de egyébként nem kapok más támogatást.
mindent elmondtam neki is, de csak a duzzogást kapom.
Konkrétan azt, hogy ha nem mutatom be, akkor nem is fogok összeköltözni vele, és nem is fogom feleségül venni és nem is fogok neki gyereket csinálni.
(gonodlom a gyerek eltartása már nem kérdés, mert azt majd biztositják a törvények és vonják tőlem a pénzt igyis ugyis)
Én lehet, hogy ilyen esetben megfordítanám a dolgot, hogy a lehető legjobbat hozzam ki a helyzetből:
Meg lehet hívni a szülőket is hozzád, akkor ott nálad, a te otthonodban tudnád bemutatni őket egymásnak.
Első körben talán az is sokat jelentene a barátnődnek, ha az édesanyádat vagy a keresztanyádat tudná így megismerni.
...a leírásod végéből azért nekem kitűnik az is, hogy itt a kapcsolatban nem az a legnagyobb probléma, hogy nem ismeri a családodat.
Többet beszélgetnék a közös tervekről, jövőről.
apám pl az utcára nem nagyon megy ki, ugyhogy nem jönne fel ide pestre.
Anyám másfél éve ígérgeti, hogy jön.
Keresztanyám fél évente feljön nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!