Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom látni se akarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom látni se akarja a családomat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

1) Volt egy kis konfliktus a párom és a leendő sógornőm között. Ők bocsánatot kértek, de a párom nem tud túllépni ezen.(Részegen lekurvázta egy dohányboltban)

2)Ezen kívül a nővérem tett furcsa megjegyzéseket a kapcsolatunkra.:

- a párom nem szeret engem, csak kényelemből van velem....

- miért nem 50/50 fizetjük az albit, neki ez így pont jó (féltenek, mert túl hamar közös házban gondolkodunk...)

Ezek után nem mentem el egy családi nyaralásra, mert a párom nélkül nem éreztem volna jól magam.

Nem azzal van a baj, hogy féltenek, hanem, hogy ilyen megjegyzéseket tesznek, úgy, hogy bele sem látnak a mindennapjainkba.

A párom látni se akarja a családomat, és nem tudjuk, hogy lesz egy-egy közös karácsonyi vacsi, vagy bármi ilyen. Nem akarom, hogy folyton konfliktus legyen, de elveszíteni sem akarom a párom, mert ezen kívül semmi probléma nincs kettőnk között.

2024. aug. 20. 02:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Mérgező, proli rokonaiddal akarod tölteni a karácsonyt.

A párod fontosabb kell legyen.

2024. aug. 20. 03:35
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
szerintem meg a párja is mérgező proli
2024. aug. 20. 03:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez durva. Nem tudnék olyan emberekkel jópofizni akik legkurváztak, ez nonszensz lenne a számomra. Nem tudom ezt hogy lehetne áthidalni, én biztosan nem tartanék kapcsolatot a családoddal, valószínűleg a vége az lenne, hogy veled is szakítanék. :(
2024. aug. 20. 06:30
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Bennem csak az a kérdés merült fel, hogy miután mindez megtörtént, te mit tettél? Teljes mértékben kiálltál párod mellett, megvédted a család előtt, avagy csendben vártad mi fog történni?

Azért mondom, mert a saját családod a te felelősséged, nem a párod dolga elsimítani a dolgokat, ha hülyén viselkednek. Ha nem tudod kezelni a családod, hogy viselkedjenek normálisan, akkor nem is lesz közöttük jó kapcsolat!

2024. aug. 20. 06:58
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Én ilyen rokonság miatt válltam el. A férjem nem mindig állt ki mellettem. Megkeserítették az életemet, mindig megszólltak, semmi se volt jó, még az se amikor én tartottam el a fiukat.

Ott hagytam az egész bandát.

Ennek 7 éve. Azóta se talált párt, mert mindenkit leprostiznak.

Amikor elváltunk azt mondták : " na ugye megmondtuk neled, hogy nem lesz veled sokáig" 🤣😂

2024. aug. 20. 07:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkidj a nővéred fejével. Mi lenne, ha az ő pasija kurvázva le téged? Te se jópofiznál vele.
2024. aug. 20. 08:09
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

A párod reakcióján nem lehet csodálkozni.

Megértem, hogy nem akarod elveszíteni, pláne ha jól kijöttök egymással.

Állj ki mellette, a rokonokkal szemben pedig húzd meg a határokat!

2024. aug. 20. 08:17
 8/13 anonim ***** válasza:
33%
A párod kurvázta le a sógornőt? Mert akkor nem tudom miért neki áll feljebb..
2024. aug. 20. 09:28
 9/13 anonim válasza:
73%
Sajnos a csaladot nem tudjuk megvalogatni es ezt a parodnak is bekell latni! Egy ilyen részeges beszolast nem kell komolyan venni. Az nagyobb problema ha a parod a csaladod ellen fordit… Miota vagytok egyutt? Mert ez sem mindegy…
2024. aug. 21. 01:57
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. A páromat kurvázták le.

Nyilván nem kell komolyan venni a beszólást, de a párom elég önérzetes és erős személyiség. Ezt nem tudja elengedni, úgy tűnik. Inkább ő is azt mondta, szakítsunk, mert ez folyamatosan konfliktus lesz az évek alatt. De én valóban nem akarom elveszíteni, így inkább a családommal kell kompromisszumot kötni, de ez meg nyilván nekik nem tetszik, hogy nem hajlandó egy asztalhoz ülni velük a párom. Két szék között vagyok, és nagyon nehéz. De ezen kívül minden nagyon jó a kapcsolatunkban, bár még csak fél éve vagyunk együtt és komolyat tervezünk.

29/f, 29/l

2024. aug. 21. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!