Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eddigi szexuális partnereinek száma eléggé meglepett. Hogyan dolgozzam fel, hogy nem “olyan”, mint amit képzeltem?
Figyelt kérdés
Szóval friss kapcsolat, 3 hónapja tart, eddig nem jött szóba, hogy mennyi partnere volt előttem. Nagyon kis szerény visszafogott lánynak ismertem meg, és azt hittem max 1-2 partnere volt előttem. (1 kapcsolata volt előttem.) Nemrég bevallotta, hogy 10 szexuális partnere volt előttem, és kicsit megállt bennem az ütő, mert nem erre számítottam…nekem az értékrendemben kicsit alacsonyabb szám van meg, de nem ítélem el, meg nem mondom, hgoy “sok” csak valahogy fel kellene dolgoznom.aug. 18. 13:22
31/35 anonim válasza:
Aki ezt a számot sokallja, az álomvilágban él.
32/35 anonim válasza:
Így igaz
Egy igazi belevaló csajnak, aki jól néz ki és szexi is, annak 24 éves koràra kb 40-50 partner az ideális, és ez is még csak egy átlagos szám.
33/35 anonim válasza:
Nyugodj meg hogy max a felet vallotta csak be
34/35 anonim válasza:
#23 as, semmi okod nem volt hogy ne vedd el barátnődet az miatt hogy elmondta azt neked! sőt hogy egy ilyen dolgot elmert mondani neked az azt jelenti hogy szeret és tisztel, megbízik benned! szerintem neki se volt könnyű egy ilyen dolgot csak úgy elmondani
35/35 anonim válasza:
Krvara nem normalis. Persze ha tizenevesen szedte ossze inkabb az apja a hibas h nem fogta eleg szigoruan, nem kell feltetlen szakits emiatt.. de ne tegyunk mar ugy mintha normalis lenne, amikor meg par evtizede az volt a norma h szuzen mentek a lanyok ferjhez... Amikor meg volt az apaknak meg a ferjeknek szava
(Mielott inceleztek, no vagyok, nem szuzen mentem ferjhez de idokozben sok mindenre ra jottem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!