Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm eddigi szexuális partnereinek száma eléggé
meglepett. Hogyan dolgozzam fel, hogy nem “olyan”, mint
amit képzeltem?
Figyelt kérdés
Szóval friss kapcsolat, 3 hónapja tart, eddig nem jött szóba, hogy mennyi partnere volt előttem. Nagyon kis szerény visszafogott lánynak ismertem meg, és azt hittem max 1-2 partnere volt előttem. (1 kapcsolata volt előttem.) Nemrég bevallotta, hogy 10 szexuális partnere volt előttem, és kicsit megállt bennem az ütő, mert nem erre számítottam…nekem az értékrendemben kicsit alacsonyabb szám van meg, de nem ítélem el, meg nem mondom, hgoy “sok” csak valahogy fel kellene dolgoznom.
Nekem az nem tetszik, hogy a barátnőjére mutogat(na) miközben a másik kezével a saját szemeiben turkál. Hogyha egyszer jó nagy szoknyapecér/nem bánja, hogy kit fektet meg, volt vagy 20-30+ szexpartnere akkor miért bizgatja a barátnője body countja? Hát azért mert többre tartja magát mert férfinemű és persze csődöt mondott az emberismerete.
aug. 18. 14:43
23/35 anonim válasza:
én mikor annak idején meg ismerkedtem a feleségemmel és szóba jöttek ezek a dolgok! és pl mesélte hogy volt olyan kapcsolata a hol együtt volt akkori párjával és annak barátjával is szendvicsben, na akkor nekem erre mit kellet volna tennem? azonnal ki szeretnem belőle? nem kellet volna ez miatt elvennem? nem mondom hogy nem lepet meg, mert nagyot néztem, de nem csináltam belőle ügyet! amúgy azt mondta hogy az okkori barátja szerette volna nagyon azt a dolgot!
aug. 18. 15:37
24/35 anonim válasza:
20
Mint kiderült, a kérdező ennél is több nővel feküdt össze. Nem is értem a kérdést ennek tükrében.
aug. 18. 15:50
25/35 anonim válasza:
Valahogy ez a férfiaknál elfogadott, szinte érdem.
aug. 18. 15:55
26/35 anonim válasza:
Valahogy mindig csak a másik nemre mutogatás megy. Addig teljesen oké össze-vissza baszni, mint az állatok, amíg magunkról van szó. Miért van több kettős mérce nélküli hozzászólás, mint olyan, hogy mindkét oldalról oké vagy mindkét oldalról gáz, ha megvolt egy fél város?
aug. 18. 16:20
27/35 anonim válasza:
Ha meg kevés partnere lett volna, akkor meg azon rugóznál, hogy nem élte ki magát és később biztos kíváncsi lesz, milyen másokkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!