Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm eddigi szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm eddigi szexuális partnereinek száma eléggé meglepett. Hogyan dolgozzam fel, hogy nem “olyan”, mint amit képzeltem?

Figyelt kérdés
Szóval friss kapcsolat, 3 hónapja tart, eddig nem jött szóba, hogy mennyi partnere volt előttem. Nagyon kis szerény visszafogott lánynak ismertem meg, és azt hittem max 1-2 partnere volt előttem. (1 kapcsolata volt előttem.) Nemrég bevallotta, hogy 10 szexuális partnere volt előttem, és kicsit megállt bennem az ütő, mert nem erre számítottam…nekem az értékrendemben kicsit alacsonyabb szám van meg, de nem ítélem el, meg nem mondom, hgoy “sok” csak valahogy fel kellene dolgoznom.

aug. 18. 13:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azt nem értem hogy minek pecdzegetni a múltat hogyha egyszer nem vagy képes megemészteni.
aug. 18. 13:41
 12/35 anonim ***** válasza:
88%

Magyarul te ennél is többel voltál. Akkor miért is érzed úgy, hogy jogod van ítélkezni felette?

Mint aki bort iszik és vizet prédikál…

aug. 18. 13:48
 13/35 A kérdező kommentje:
Tényleg nem ítélkezem, és megpróbálom elfogadni, szeretnék rajta dolgozni, mert fontos nekem, csak nem tehetek róla, akkor is meglepett, mert nem illet a róla kialakított képembe
aug. 18. 13:52
 14/35 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem tartom őt emiatt kevesebbnek és mondtam is neki, hogy ne aggódjon emiatt
aug. 18. 13:52
 15/35 anonim ***** válasza:
86%
Lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te milyen képet alakítasz ki róla, ő olyan, amilyen. Nem kell olyannak lennie, amilyennek te akarod őt. Ő nem a fejedben kialakított ideál, hanem egy különálló személy.
aug. 18. 13:57
 16/35 anonim ***** válasza:
78%

Na te az a típusú "férfi" vagy aki kiakad azon, hogy az emberismerete kudarcot vall és persze az olyan aki többre tartja magát csak azért mert két tojás és vékuci, pirinyó virsli van a lába között. Ergó mivel te "férfi" vagy és a nő nő így neki kötelező lenne hamvasnak, talán még szűznek is maradnia míg téged nem ismer meg. Viszont jobban tenné ha rögtön adna pin*t mert "férfi" vagy aki nem várna hónapokig, nem lenne el más szexuális élményekkel. Vagyis legyen jó nagy vadmacska/kurw@ veled, de másokkal egyáltalán nem mert a te "privilégiumod" betanítani. Neked nyugodtan lehet végigmenni a városon, más városok felén is hiszen tapasztalatokat kell szerezni, hogy a szüzike, hamvas nőnek megfelelj. Hiába vannak ilyen idióták, kisebbségi komplexusban szenvedők mint te.

Holott ha végigb@sztad magad fűvel-fával-bokorral hozzád ugyanolyan típusú nők illenek.

A te szemedben most már lealacsonyodott, egy ribizli, de az ne zavarjon, hogy akkor te is hímribizli vagy!

Jól mondja a közmondás (vagy mi) minthogy:

"Könnyebb másba észrevenni a szálkát mint saját magadban a gerendát!"

Te rád tűpontosan illik. Remélem rájön a csaj és lepattint örökre! 🤣🤣🤣

aug. 18. 13:59
 17/35 anonim ***** válasza:
86%

Hiába pontozol le minket! DIREKT azért jöttél vele össze mert AZT HITTED, hogy nem volt szexpartnere ugyanis nem tűnt olyan lánynak és most mivel összeomlott a róla kialakított kép amit te magad építgettél, visszanyalt az a bizonyos fagyi most véged van!

De kérdezem én mire fel? Sokkal több szexpartnered volt. Hozzád olyan lány nem illik aki nem vesz részt szexkapcsolatokban.

Megtaláltad a párod, zsák a foltját mint mondják. Fogadd el vagy keresgélj tovább, de ne lepődj meg ha téged a "body count"-od szintén kidobnak!

aug. 18. 14:11
 18/35 anonim ***** válasza:
2%

a nők ilyenek ezen nem kell meglepődni ha kicsit rossz a kedvük depisek stb ... azonnal egy f* után néznek amibe bele tudnak ülni, sok ilyet láttam kár tagadni.

sok férfiaknak ez fáj mert a férfiak alig tudják megélni a vágyaik mert a legtöbb férfi a kutyánk sem kell bizonyos okok miatt, pl.: magasság, túlsúly arc, fog stb... még sorolhatnám rengeteg bukó tétele van ezért frusztráltak minden bajuk van.

aug. 18. 14:28
 19/35 anonim ***** válasza:
28%
Én erre csak annyit tudok reagálni, hogy nem tudsz ismerkedni. Már azelőtt, hogy párt alkotattok volna informálni kellett volna egymást, hogy kinek mennyi illetővel volt dolga. Az idealizálás túlnyomórészt kudarcokba fullad. Saját magadban csalódtál egyébként azért zavar, hogy előtted sokkal több alannyal volt dolga mint gondoltad.
aug. 18. 14:29
 20/35 anonim ***** válasza:
9%
Most én nem értem az itt hozzászólókat. Tán örülni kellene egy olyan nőnek, aki mindenkivel összefekszik? Lehet, manapság ez az értékrend, de ha egyik pasi sem akar aztán az ilyenekkel elkötelezödni, akkor meg nem értik.
aug. 18. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!