Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az első napokban azt mondta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első napokban azt mondta magáról, hogy empatikus, de ha sírva fakadok azért, mert nem törődik velem, akkor csak még jobban bánt és nem érti, hogy miért esik nekem rosszul az, hogy nem törődik velem, miért ilyen?

Figyelt kérdés
Miért mondta azt magáról, hogy empatikus, ha semmilyen emberi érzésemet nem érti, nem fogja fel. Nem fogja fel, ha fájdalmat okoz azzal, hogy rá se hederített pl. a karácsonyi ajándékára hónapokig.

aug. 17. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Empatikus ember eleve nem mond magáról ilyet, hanem a tetteivel bizonyítja. Nem is értem a problémádat. Ez egy gyökér.
aug. 18. 00:21
 12/12 anonim ***** válasza:
#2 Normális embereknél valóban működik, de ha olyan személyiségzavarban szenved, aminél az empátia nem játszik, akkor nem fogod tudni befolyásolni. Szóval ezek nem minden esetben működnek. De amúgy jókat írtál. Én is olvastam erről.
aug. 18. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!