Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi hogy viseli, hogy mindig neki kell a megértőnek, meg az empatikusnak lenni, ha neki van problémája, akkor azt meg oldja meg ő, ne a nőt terhelje?
Figyelt kérdés
2023. dec. 15. 11:16
2/11 anonim válasza:
Nálunk ez kölcsönös a férjemmel.
3/11 anonim válasza:
Vszeg rosszul viselném.
Ezért választottam magamnak olyan párt, akivel nincs ilyen probléma.
F30
4/11 anonim válasza:
Rosszul, ezért nem lennék ilyen emberrel kapcsolatban. Nincs az az ember akiért megéri így élni.
5/11 anonim válasza:
Elég szarul viselném, se empatikus, se megértő nem vagyok. Régen az voltam, de csak visszaéltek a jó indulatommal.
Ilyen emberrel nem vesződnék. Ha nem ketten vagytok egy kapcsolatban, hogy megoldjátok a problémákat, akkor igazából nem barátnőd van, hanem koloncod,olyat meg akármikor lehet találni.
6/11 anonim válasza:
Nem attól lesz férfi a férfi, hogy magába fojtja a sok problémát. A férjem mindent elmond nekem, én elmondom mi a véleményem, segítek döntést hozni, de a végén ő rajta múlik, hogy mi lesz az eredmény. Akinek a párja azt mondja, hogy oldja meg egyedül a problémáit, az nem szereti igazán a másikat.
7/11 anonim válasza:
Nálunk inkább én vagyok empatikus a párommal is aki pasi, a párom ismeretlenekkel szokott túl empatikus lenni, sír is néha ha arra gondol hogy ő milyen rendes, és milyen megható dolgok vannak, de az ismerősökre már nem mindig jut neki belőle túl sok.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom. Nekem normális párom van.
Valószínűleg rosszul viselném, ha nem lenne megértő a párom, szóval nem tartana sokáig a kapcsolat
9/11 anonim válasza:
Amúgy sem szeretek mást terhelni a problémáimmal. Egyedül gyorsabban megoldom őket.
10/11 anonim válasza:
Papucs vagy es szeretned megtudni, hogyan csinaljak a ferfiak? Hat ugy, hogy nem viselkednek papucs modon, nem hagyjak magukat megalazni, ezert ilyen nokkel szoba sem allnak. Csak azok allnak ilyen nokkel ossze, akik papucskent viselkednek es igenylik ezt. Onismeret kene neked, hogy miert pont ilyet valasztottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!