Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek a bartholin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek a bartholin mirigye( bal oldali szemérem ajak alján található) kb. 2-3 éve megduzzadt, és nem tudott ülni, valamint járni is csak nehezen, ez kifakadt minden alkalommal kb. egy hét után de azóta is fél a szextől, és engem okol emiatt?

Figyelt kérdés
5. Éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és ahogyan fent is írtam 2-3 éve duzzadt fel neki ez a bartholin mirigy. (2021-2022 közötti időszakban)nagyon megviselte, azóta, hogy ez felduzzadt neki a fenti évben, a szex lecsökkent kb. 6 hónapban 1-2 alkalom a szex. Az utolsó duzzanata 2022.évben volt, azóta egyszer sem duzzadt fel neki, nem is fájt, csak nagyon ritkán de nagyon minimálisan, úgy hogy közben nem is szexeltünk. Fél a szextől amit én teljes mértékben megértek, nem is szoktam vele ezért veszekedni, a higiéniára is nagyon odafigyelünk, mindent is nagyon megtudunk beszelni, semmi probléma nincs a kapcsolatunkban, csak a szex nem megy úgy ahogyan kellene. Tegnap beszéltem vele, és mondta, hogy én vagyok a hibás az egész bartholin ciszta kialakulása miatt, mivel biztos megsértettem, a fenti években, és úgy alakult ki nála ez. Azt is mondta, hogy lehet a férfi nemiszervvel nem is fog tudni soha életében azonosulni, miattam, és inkább kíváncsibb lett a bisexségre, mivel egy nő nem rendelkezik férfi nemiszervvel, így a szex sem fog neki problémát okozni. A higiéniára nagyon odafigyelek én is, nagyon óvatos szoktam vele lenni, mivel nagyon szeretem, és tisztelem, soha nem csaltam meg, inkább elfogadtam azt, hogy ritkább lesz a szex. Nem mer velem próbálkozni, szextéren mert fél hogy megint felfog neki duzzadni az egész, elmondása szerint akkor mikor vele ez történt trauma érte. Soha nem csalt meg ő sem(legalabb is úgy tudom) ő is tisztel engem, mindent elmond őszintén, a tegnapiakról sírva beszélt. Mondtam neki hogy foglalok neki időpontot a nőgyógyászhoz, de fél. Nincs felkészülve rá. Már 2 éve nem duzzadt fel neki ez a mirigy, de attól fél hogy felfog megint ha szexelni fogunk. Nem mer próbálkozni sem. Tényleg én tehetek róla? Én rontottam el az egészet?

aug. 17. 11:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Palira vesz
aug. 17. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha traumának gondolja, akkor talán rá lehet venni hogy pszichológushoz menjen.
aug. 17. 15:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!