Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek a bartholin mirigye( bal oldali szemérem ajak alján található) kb. 2-3 éve megduzzadt, és nem tudott ülni, valamint járni is csak nehezen, ez kifakadt minden alkalommal kb. egy hét után de azóta is fél a szextől, és engem okol emiatt?
Figyelt kérdés
5. Éve vagyunk együtt a barátnőmmel, és ahogyan fent is írtam 2-3 éve duzzadt fel neki ez a bartholin mirigy. (2021-2022 közötti időszakban)nagyon megviselte, azóta, hogy ez felduzzadt neki a fenti évben, a szex lecsökkent kb. 6 hónapban 1-2 alkalom a szex. Az utolsó duzzanata 2022.évben volt, azóta egyszer sem duzzadt fel neki, nem is fájt, csak nagyon ritkán de nagyon minimálisan, úgy hogy közben nem is szexeltünk. Fél a szextől amit én teljes mértékben megértek, nem is szoktam vele ezért veszekedni, a higiéniára is nagyon odafigyelünk, mindent is nagyon megtudunk beszelni, semmi probléma nincs a kapcsolatunkban, csak a szex nem megy úgy ahogyan kellene. Tegnap beszéltem vele, és mondta, hogy én vagyok a hibás az egész bartholin ciszta kialakulása miatt, mivel biztos megsértettem, a fenti években, és úgy alakult ki nála ez. Azt is mondta, hogy lehet a férfi nemiszervvel nem is fog tudni soha életében azonosulni, miattam, és inkább kíváncsibb lett a bisexségre, mivel egy nő nem rendelkezik férfi nemiszervvel, így a szex sem fog neki problémát okozni. A higiéniára nagyon odafigyelek én is, nagyon óvatos szoktam vele lenni, mivel nagyon szeretem, és tisztelem, soha nem csaltam meg, inkább elfogadtam azt, hogy ritkább lesz a szex. Nem mer velem próbálkozni, szextéren mert fél hogy megint felfog neki duzzadni az egész, elmondása szerint akkor mikor vele ez történt trauma érte. Soha nem csalt meg ő sem(legalabb is úgy tudom) ő is tisztel engem, mindent elmond őszintén, a tegnapiakról sírva beszélt. Mondtam neki hogy foglalok neki időpontot a nőgyógyászhoz, de fél. Nincs felkészülve rá. Már 2 éve nem duzzadt fel neki ez a mirigy, de attól fél hogy felfog megint ha szexelni fogunk. Nem mer próbálkozni sem. Tényleg én tehetek róla? Én rontottam el az egészet?aug. 17. 11:07
2/12 anonim válasza:
Nem tehetsz róla. A hüvelyflóra borult fel több mint valószínű aminek oka lehet, hogy nem megfelelő intim lemosót használt, nagyon műszálas alsóneműt viselt, felszedett valamilyen baktériumot strandon, szaunában, vagy nyilvános mellékhelyiségen. Ha téged hibáztat annak ellenére, hogy melette vagy az már baj. Valószínű, hogy a traumát csakis pszichológussa tudja átvészelni és úgy, hogy békén hagyod a szexszel míg túl nem lép az egészen. Ha nincs már türelmed akkor hagyd el. Vagy nyitott kapcsolatban legyetek ha nem bánja.
3/12 anonim válasza:
Kérdező, figyelj csak! Nem tűnt még fel neked, hogy a szexualitásnak önálló kategóriája van az oldalon?
4/12 anonim válasza:
Annak is begyulladhat aki nem él nemi életet. Tudatlanságból vádol, ha értelmes lenne már rég nem erről beszélnétek. Sajnálom.
5/12 anonim válasza:
Nőként mondom hogy jó nagy balek vagy hogy még vele vagy.
Egyrészt eleve orvoshoz kellett volna mennie az első percben. Felnőtt nő és azon hisztizik hogy fél orvoshoz menni? Más is fél, de felelősségteljes ember ezt teszi.
De ha már nem ment az egész kínlódás csak a saját felelőssége, nem a tiéd.
Az hogy téged okol és ilyeneket vág a fejedhez nagyon gusztustalan dolog. Én nagyon kiábrándulnék belőle a helyedben. Hagyd ott a pcsba, te találsz normális nőt, ő meg menjen és csajozzon ha már úgyis ezt akarja.
7/12 anonim válasza:
A Bartholin ciszta műthető és teljesen megold minden problémát. Nem te okoztad neki és nem is higiéniai probléma. Egyszerűen neki nem tud kiürülni az a mirigy.
Ha pattanás nő a képedre, azt ő okozza, mert biztos hozzádért ott?
9/12 anonim válasza:
Nem vagy érte hibás, csajodnak ellenben kellene lelki segítség, mert nem normális.
10/12 anonim válasza:
Urológus Tapasztalt szakemberhez kell menni, vizeletvizsgálat és antibiotikus kezelés kell, mert a vesék lassúak a sok kemikália és nem tiszta víz miatt, a nőgyógyászati témák 90%át sokkal alaposabban kell kezelni Urológusnál, nem kenőcsökkel és gyenge kúpokkal nőgyógyásznál. Nagyon hasznos vérvizsgálatot is kérni urológusnál, ő megmondja, hogy mit nézzenek, mert többtized típus van :) . Illetve nagyon haszhnosak a termálfürdőzések is kúraszerűen. Jó egészséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!