Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez, hogy ennyit eljár horgászni a
férjetek?
#Párkapcsolat, házasság,
Elege van a mostani helyzetből...
aug. 16. 10:04
12/19 A kérdező kommentje:
Igen, azt észrevettem, hogy unja az apuka szerepet és hiányzik a régi, szabad élete. De most akkor én is pattanjak meg pár napra, mert nekem is hiányzik? Ezt egy nő nem teheti meg, legalábbis nem hallottam még ilyet, csak a férfit.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem az a bajom, hogy nem bírok egy gyerekkel, hanem az, hogy nem egyedül vállaltam és mégis csak én vagyok vele mindig, ennyi erővel egyedülálló is lehetnék és lehet leszek is ha ez így megy tovább, mert ennek így nem sok értelme van.
Az utolsó két hozzászólásod (#12, #13) alapján tudsz és látsz mindent. Igazából ehhez már nincs mit hozzátenni, csak együttérezni lehet, kva nagy csalódás és pofáraesés ez :( Szerintem igyekezz felmérni a lehetőségeidet (munka - anyagiak), készülj fel...
És akkor itt most mindenki másnak: ebből a férfiból is egy elvált/egyedülálló apuka lesz. Újra ki fog kerülni "a piacra". Kérdés bárki számára, hogy miért nem lesz jó választás ő sem? Még egy szintén elvált, egyedülálló anya számára sem! És az a szomorú, hogy ő még nem is a leggázabbak közé tartozik, ha "csak" ennyi a gond vele...
Mindig jön a lepontozás meg a kettős mérce miatt visítás, de igenis marhára nem ugyanaz a kategória egy egyedülálló anya és egy egyedülálló apa _általában_.
aug. 16. 10:40
15/19 A kérdező kommentje:
Úgyis csak akkor lesz vége ha én mondom, mert neki kényelmes így. Van aki mos, főz rá stb. és azt csinál amit akar. Van felesége, gyereke minden rendben. De néha úgy érzem jobb is ha nincs itthon, mert a tévézésen kívül mást úgysem csinál. Csak nagyot fog koppanni, mert az én házamban élünk, örököltem. Mehet anyucihoz vissza 40 évesen vagy albérletbe.
Akkor már csak a türelmeddel játszik. De meg lesz sértve, ha kiteszed.
aug. 16. 11:00
Fantasztikus... Ha elszánod magad, hogy kirakd, szerintem még egyszer a nyakadba ne vegyél senkit koloncnak. Szex/barátság extrákkal, ha igényed van rá, erre talán még lehet találni megfelelő férfit, bár erre sem egyszerű, mert még amelyik éppen ki is néz valahogy, az sem annyira tehetséges vagy csak simán önző.
aug. 16. 11:20
Sosem akart családot, ki akar maradni ebből.
aug. 16. 11:25
19/19 anonim válasza:
Haverom a kocsmaba menekul..
Esetleg valami felosztast nem lehetne vele - nyugodtan - megbeszelni? Pl te meg heti egyszer elmesz moziba a baratnoddel. Ezert biztos ne szakits vele foleg hogy van egy kozos gyereketek.
f/45
aug. 16. 14:44
Kapcsolódó kérdések: