Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez, hogy ennyit eljár horgászni a férjetek?
A horgászat az már csak ilyen. Nekem nőként is ez a hobbim, én is sokszor éjszakázom kint. És hát valóban nem egy olcsó mulatság.
Inkább nálatok az a baj, hogy rád maradnak így a feladatok. És tényleg olyan mintha menekülne otthonról, lehet nincs türelme a gyerekhez. Nem egyedi eset ez a férfiak körében. 🙄 Beszélned kellene erröl vele, hogy oké hogy talált egy hobbit, de a család rovására ne menjen. Menjen ki heti egyszer vagy kétszer mondjuk.
A pecára nagyon rá lehet kattanni ám, főleg, ha valaki nem találja a helyét otthon, vagy nyugalomra vágyik, mert sok a feszkó otthon.
Én is kisgyerekek mellett kezdem komolyabban horgászni, azelőtt csak gyerekkoromban pecáztam néha.
Most még sok az újdonság élmény, jó a haverokkal eltöltött idő, ezért mehet minden nap. Lesz ez még ritkább is, ne aggódj. Az első két évben én is sokat jártam a vizekre, megismerni a haljárást, de a 4. szezonban már csak 28-szor voltam horgászni, annak a fele a gyerekekkel, ahol inkább csak szórakoztunk, az nem komoly peca. Ez az első két évben majdnem 200 nap volt/szezon. :)
2 nem arról van szó hogy nem bír el egy gyerekkel 😆 buta vagy vagy csak játszod..?
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!