Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érzelmi bántalmazás lenne?
Szóval a párommal jöttünk haza autóval, és akartam előzni, de az előttünk lévő kicsit kiment a másik sávba, úgyhogy nem előztem. Mikor már tudtam előzni, a párom előzés közben elkezdett mutogatni a másik sofőrnek, és mondtam, hogy ne mutogasson az én autómból. Én úgy értettem, hogy én szoktam járni ezzel az autóval és nekem kellemetlen, primitív dolognak gondolom, de ő úgy értette, hogy ezzel azt mondtam nincs hozzá joga, és hiába mondtam, hogy nem úgy értem, azt állítja hazudok. Ki akart szállni, és azt mondta váljunk el...aztán itthon még lehülyézett...Mentem fürödni, kicsit hangosan záródik az ajtónk, mert szorul, és véletlenül felkeltettem a kisbabánkat, erre utánam jött és rámkiabált, hogy hangosabban nem tudtam bezárni az ajtót? Majd mikor mondtam, hogy nem volt szándékos, azt mondta az volt, meg hogy nem tudok figyelni, hogy ne keltsem fel (hiába mondtam, hogy ő is ugyanúgy zárja), aztán azt mondta, hogy gyereket szültem, de felnőni elfelejtettem. Ha szóvá teszem neki ezeket, nem lát benne problémát, és azt állítja kb, hogy kiérdemeltem, mert én sem beszélek vele szépen. Annyit mondta már, hogy néha már én is kételkedem saját magamban, hogy "jogom van-e" megsértődni ezeken a dolgokon... Össze vagyok zavarodva...
4 éve vagyunk együtt, 9 hónapos a babánk, 25 éves vagyok.
Na, amikor nagyságos asszony párkapcsolatot akar....
Nem véletlenül lesztek végül egyedül, egy feminista fórumon tombolva ki a bánataitokat: +Gondolom Te is olyan férfiak társaságát erősíted, ahol otthon "az asszony neve k*ss." "
Kontrollmániás vagy, szabályozni akarsz mindenkit, mindenen besértődsz, de hogy te odafigyelj bármire is....na azt már nem. "csapkodod az ajtót"
Itt nem ez az eset a gond, ez csak a jéghegy csúcsa. A lényeg a mélyben lakozik...
Qui desiderat pacem, praeparat bellum!!!
Csaptam volna be az ajtót hogy zeng a ház.
Kocsiból is kiraktam volna.
Saját gyereke is idegesíti.
Sztm egy komoly beszélgetés...csapj az asztalra, ha semmi változás pl 1 2 honapon belül akkor jobb külön.
N 32
14 én jártam már úgy hogy a mellettem ülő bemutatott és a boltnál az én kocsim lett direkt meghúzva.
A másik....férfi elvileg! Eszébe juthatna megcsinálni magától. Pont te írod hogy gyerekes...egy gyereknek kell a azájába rágni mindent kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!