Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez érzelmi bántalmazás lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez érzelmi bántalmazás lenne?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal jöttünk haza autóval, és akartam előzni, de az előttünk lévő kicsit kiment a másik sávba, úgyhogy nem előztem. Mikor már tudtam előzni, a párom előzés közben elkezdett mutogatni a másik sofőrnek, és mondtam, hogy ne mutogasson az én autómból. Én úgy értettem, hogy én szoktam járni ezzel az autóval és nekem kellemetlen, primitív dolognak gondolom, de ő úgy értette, hogy ezzel azt mondtam nincs hozzá joga, és hiába mondtam, hogy nem úgy értem, azt állítja hazudok. Ki akart szállni, és azt mondta váljunk el...aztán itthon még lehülyézett...Mentem fürödni, kicsit hangosan záródik az ajtónk, mert szorul, és véletlenül felkeltettem a kisbabánkat, erre utánam jött és rámkiabált, hogy hangosabban nem tudtam bezárni az ajtót? Majd mikor mondtam, hogy nem volt szándékos, azt mondta az volt, meg hogy nem tudok figyelni, hogy ne keltsem fel (hiába mondtam, hogy ő is ugyanúgy zárja), aztán azt mondta, hogy gyereket szültem, de felnőni elfelejtettem. Ha szóvá teszem neki ezeket, nem lát benne problémát, és azt állítja kb, hogy kiérdemeltem, mert én sem beszélek vele szépen. Annyit mondta már, hogy néha már én is kételkedem saját magamban, hogy "jogom van-e" megsértődni ezeken a dolgokon... Össze vagyok zavarodva...

4 éve vagyunk együtt, 9 hónapos a babánk, 25 éves vagyok.

aug. 15. 21:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ez az, totàl hülyének àllít be totàl jogos dolgok miatt.
aug. 15. 21:38
 2/25 anonim ***** válasza:
75%

Nem érzelmi bántalmazás ez, hanem simán egy primitív proli a pasid.

Ez volt a konfliktus oka.Aztán mivel buta, ezért nem értette miről beszélsz és így az ő szempontjából jogosan sértődött meg.

Kérdés az, hogy minek csináltattad fel magad egy ilyen buta prolival?Gondolom nem tegnap lett ilyen.

aug. 15. 21:38
 3/25 anonim ***** válasza:
40%
És gondolom csak most derült ki hogy ilyen..
aug. 15. 21:40
 4/25 A kérdező kommentje:

Igazság szerint nem szokott ilyen primitív dolgokat csinálni, csak ma összeültünk barátokkal, és ivott.

De a többi rendszeres...Ha különböző véleményen vagyunk, és tartósan kiállok a saját nézőpontom mellett, és nem hagyom félbe a témát (nem hagyom rá), akkor lehord hülyének, idiótának...

De a múltkor például azert veszekedett, mert miutan elaltattam a gyereket, fel11kor elmentem furodni es a gyerek lazas volt, nyugtalanul aludt, felkelt es ot is felkeltette...

aug. 15. 21:43
 5/25 A kérdező kommentje:
Regebben nem beszelt igy, csak ahogy egyre többször bocsatok meg (mert masnap bocsanatot szokott kerni, meg ma is ezek utan az esemenyek utan kis idovel bocsanatot kert), egyre durvább dolgokat mond.
aug. 15. 21:46
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Amikor legközelebb azt mondja, hogy váljatok el, akkor közöld vele, hogy ok és add is be a válást. Nem kár érte. De addigra igyekezz végiggondolni, hogy a válást hogyan képzeled, ki hova megy, van-e pénzed egyedül élni stb. Tehát készítsd elö magadnak a terepet.

Egyébként igazuk van az elöttem szólóknak, valóban egy buta proli a férjed.

aug. 15. 21:46
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Van valakije 3.+nem bírja idegileg a nyomást, és lelkifurija van, és mivel rosszkor vagy rossz helyen-rajtad csapódik. Ideje, hogy leüljetek, és ki-ki teregesse a lapjait. Te is.
aug. 15. 21:49
 8/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos a gyereket nem tudom kire hagyni, hogy visszamenjek dolgozni, bölcsi sincs, munka nelkul meg eltartani nem tudom magunkat...úgyhogy...félek a válástól. De sokszor eszembe jut.
aug. 15. 21:55
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Miért nincs bölcsi??????
aug. 15. 22:07
 10/25 A kérdező kommentje:
Mert nincs se a faluban, se a környező falvakban...
aug. 15. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!