Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez érzelmi bántalmazás lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez érzelmi bántalmazás lenne?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal jöttünk haza autóval, és akartam előzni, de az előttünk lévő kicsit kiment a másik sávba, úgyhogy nem előztem. Mikor már tudtam előzni, a párom előzés közben elkezdett mutogatni a másik sofőrnek, és mondtam, hogy ne mutogasson az én autómból. Én úgy értettem, hogy én szoktam járni ezzel az autóval és nekem kellemetlen, primitív dolognak gondolom, de ő úgy értette, hogy ezzel azt mondtam nincs hozzá joga, és hiába mondtam, hogy nem úgy értem, azt állítja hazudok. Ki akart szállni, és azt mondta váljunk el...aztán itthon még lehülyézett...Mentem fürödni, kicsit hangosan záródik az ajtónk, mert szorul, és véletlenül felkeltettem a kisbabánkat, erre utánam jött és rámkiabált, hogy hangosabban nem tudtam bezárni az ajtót? Majd mikor mondtam, hogy nem volt szándékos, azt mondta az volt, meg hogy nem tudok figyelni, hogy ne keltsem fel (hiába mondtam, hogy ő is ugyanúgy zárja), aztán azt mondta, hogy gyereket szültem, de felnőni elfelejtettem. Ha szóvá teszem neki ezeket, nem lát benne problémát, és azt állítja kb, hogy kiérdemeltem, mert én sem beszélek vele szépen. Annyit mondta már, hogy néha már én is kételkedem saját magamban, hogy "jogom van-e" megsértődni ezeken a dolgokon... Össze vagyok zavarodva...

4 éve vagyunk együtt, 9 hónapos a babánk, 25 éves vagyok.

aug. 15. 21:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg mindketten gyerekesek vagytok és rohadtul fel kellett volna mindkettőtöknek nőni mielőtt gyereket vállaltatok volna.
aug. 15. 22:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Elárulod mi volt gyerekes? Megkérni, hogy ne mutogasson? Vagy fürödni menni nap végén?
aug. 15. 22:49
 13/25 anonim ***** válasza:
39%
Akkor beiratod a legközelebbi bölcsibe (városba!) és ott keresel munkát. Most mit vársz? Szültél egy idiótának, vekengsz, hogy ilyen xar olyan xar, de nagyon tenni nem akarsz ellene semmit. Hidd el, meg tudnád te oldani azt a bölcsit, ha akarnád, de nem akarod.
aug. 15. 22:49
 14/25 anonim ***** válasza:
26%

Autóból mutogatás után: uuuuuu ez az én autóm, innen ne mutogass = gyerekes

Nem mutogathatok? Akkor elválunk = gyerekes.

Ha hangosan záródik az ajtó és van egy alvó babám, vagy szólok a férjemnek, hogy kezdjen vele valamit, vagy megjavíttatom szakemberrel, sőt eleve nem csukom be ha magam is tudom, hogy szar hangos az az ajtó. Gyerekesek vagytok mind a ketten és a semmiken veszekedtek.

aug. 15. 23:00
 15/25 A kérdező kommentje:
#14 ugyanolyan fárasztó vagy és túlgondolsz mindent mint a férjem.
aug. 15. 23:01
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
Nektek aztán kár volt gyereket vállalni.
aug. 15. 23:05
 17/25 anonim ***** válasza:
25%
Fárasztó vagyok, mert logikusan gondolkodva arra jutottam, hogy nem fogom a szarul záródó ajtót b@szkodni, ha alszik a babám, mert talán előtte megjavíttatom? Ez nem érzelmi bántalmazás, hanem merő éretlenségből fakadó pszeudoproblémák, amik 5 perc alatt megoldhatóak lennének, de szarsz rá, hogy megbeszéljétek felnőtt módra (bár ti gyerekek maradtatok), inkább idejösz picsogni a gyakorira és bedurculsz ha valaki nem ért egyet azzal, hogy bántalmaz a férjed. Egymást bántalmazzátok, mint valami hülye ovisok. Szegény gyereknek kár volt megszületnie, hogy ilyen hülye szülei legyenek.
aug. 15. 23:13
 18/25 A kérdező kommentje:

Na állj le, én nem bántottam senkit, csak megkértem ne mutogasson, mert nekem kellemetlen. Nem illettem jelzőkkel, még itt sem, most sem, pedig megtehettem volna. Gondolom Te is olyan férfiak társaságát erősíted, ahol otthon "az asszony neve k*ss."

Az ajtorol meg annyit, ha annyira foglalkoztat a sorsa, nem lehet megcsinálni, megdagadt, már volt állítva, hogy ne szoruljon, tovább nem lehet állítani, zárásnál szorul. Nem csapdossa senki, de nem lehet hangtalanul zárni.

aug. 15. 23:33
 19/25 anonim ***** válasza:

Az egojat sertetted meg.

A kisgyerek mindenhol csak konfliktusforras.

Keves az onbizalma,hamar meg tudod serteni az egojat.

aug. 15. 23:43
 20/25 anonim ***** válasza:
17%
18# nő vagyok, de a válaszom szempontjából ez teljesen lényegtelen. Az ajtót meg vagy ne csukjátok be, vagy cseréljétek le. Nem lehet nyitott ajtónál zuhanyozni, inkább jól beb@szkodod? Ha gyerekre volt pénz ajtóra is legyen. Tartom magam ahhoz, amit eddig is írtam: ovis szinten maradtatok mind a ketten. Persze te nem bántottál senkit, csak téged bánt mindig mindenki is. Áldozat-szindrómád van, én azért kíváncsi lennék a férj verziójára is.
aug. 16. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!