Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Röviden, férjemmel 10 éve vagyunk együtt 3 csodás gyermekünk van .
Egy olyan probléma jött elő ,ami nagyon zavar .
Már rég óta tudom a férjemrol hogy a' nagyon nagy' melleket szereti ..viszont.
Ugye nekem B kosaras mellem van ,viszont jó alkalom van hakistem ,évekig sportoltam és a kicsik mellett is .Nagyon sokat dicsernek ebbe a férjem is benne szóval ezzel nincs gond.
Viszont állandóan mondja hogy milyen jó lenne ha megcsináltatnám a mellem és akkor már extra ' fullos' lennék.
Bevallom engem zavar .Én elfogadom a feszes ,normál méretű mellem de elszomorít hogy ennyire feltűnően zavarja őt.
A másik hogy telefonját nyomkodtam és láttam hogy rá keresett ilyen ' szex baba shop' rá bocsi a pontos nevét nem tudom .
Őszintén el szomorodtam hogy tényleg csak a Giga nagy mellű nők a jók neki ?!
Nem értem és zavar hogy ennyire változtatni akarna raktam.
A férjed egy kretén. Nem erőltethet rád olyat, ami nemcsak baromi drága, de kényelmetlen is. Hiszen a szilikon az nagyon rosszat tesz a testnek, mivel idegenanyag. Ha megcsináltatod, annyi a ruháidnak, mert mellben nem fogsz beleférni. Hátfájdalmaid lesznek. És ezek után a férfiak nem a szemedet fogják nézni, ha érted mire gondolok.
Miért jött veled össze egyáltalán, ha a nagy melleket szereti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!