Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben a szex terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben a szex terén mit tennél?

Figyelt kérdés

El vagyunk hidegulve egymástól. Sajnos a terápiás feladatokat sem csinálja. A kapcsolati dinamika sem jó mert nem akarja megerteni amit mondok. Úgy érzem minden rám marad és én csinálom. Ő kényelmesen el van. Mindent én tartsak fejbe és iranyitsak.

Semmi minőségi idő, simán nemet mond akárhova hívom. El van a 4 fal között és tévézünk mert közben leolt ha beszélek vagy kérdezek.

Ilyen helyzetben nem érti miért nem kívánom a szexet. De eszembe se jut..37f

aug. 14. 20:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
Ja, 7, a bótos, mint férfi, muhahha🤦‍♂️
aug. 14. 22:34
 12/18 Senior Séf ***** válasza:
48%
Érzékeny búcsút vennék.
aug. 14. 22:38
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Neked a szemelyisege nem tetszik. Olyat kellett volna vsladztani,aki nem ezt a viselkedest hozza magaval.
aug. 14. 23:15
 14/18 anonim ***** válasza:
64%

Ezen én is csodálkozom. Még a válásom előtt én is tepertem, hogy legalább egy egyéjszakást össze tudjak hozni, de minden nő, akivel sikerült valameddig eljutni, csak beszélgetni akart. Pontosabban kiönteni a lelkét, de semmi többet. Pedig nem néztem ki szarul, 188 magas, akkor 38 éves, 100 kilós voltam. Nem egy alfa alkat vagyok, de azért megértem volna két hét ajtócsapkodást bármelyik nőnek. Egy kiábrándult anyuka lett volna ugyan, de ő már az elején elmondta, hogy el akar válni, új életet akar kezdeni, én lettem volna az utód. Hát pont nem erre vágytam, épp elég volt a frigid feleségem, nem hiányzott a bonyodalom.

Azt, hogy egy passzív tohonya házas faszi hogy tud felszedni épkézláb szeretőt, fel nem foghatom. Szerintem valami nem kerek a sztoriban.

aug. 15. 06:54
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
8, 14: "Nyugi", létezik ennek a fordítottja is, pl. egy tegnapi kérdés itt, én meg azon bsztam fel magam (sikertelen) nőként. A kérdező nő házas (majd válni fog), 2 éves gyereke van, és már alakul valami egy ismerősével, de előtte is voltak próbálkozók, volt, aki egy fb csoportból írt rá random stb. Én meg már konkrétan "vadászni" járok minden hétvégén (nem szórakozóhely, de hasonló kategória), és le se szarnak. Pedig nincs férj meg 2 éves gyerek. Évek óta parlagon heverek, kis híján egész eddigi életemben. Persze én tudom, miért: mert nem nézek ki jól = nem vagyok szép arcú, így hiába a vékonyság (170/58). De akkor is... csesszék meg! 😡
aug. 15. 07:45
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Majd én levadászlak uccsó, merre laksz?😁
aug. 15. 07:48
 17/18 anonim ***** válasza:
64%
16: Kösz... 😅 Világ vége/Mordor kb., szóval nem ott, ahol a gyk-s törzsgárda, de nyilván itt is élnek emberek, alakulnak kapcsolatok, kavarások... Én meg lassan táblát is akaszthatnék a nyakamba, hogy "hello, dugj már meg!", max. kiröhögnének. És ne legyen ideges az ember... 😒
aug. 15. 07:55
 18/18 anonim ***** válasza:
24%

A szépség relativ ;-)

Az adotságaid lehetnek egy jó alap (170/58) , egy jó stilus /frizur sokat tud dobni a nőkön. Gondolom ezekután csak behuztál néhány hősszerelmest

aug. 17. 01:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!