Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben a szex terén mit tennél?
El vagyunk hidegulve egymástól. Sajnos a terápiás feladatokat sem csinálja. A kapcsolati dinamika sem jó mert nem akarja megerteni amit mondok. Úgy érzem minden rám marad és én csinálom. Ő kényelmesen el van. Mindent én tartsak fejbe és iranyitsak.
Semmi minőségi idő, simán nemet mond akárhova hívom. El van a 4 fal között és tévézünk mert közben leolt ha beszélek vagy kérdezek.
Ilyen helyzetben nem érti miért nem kívánom a szexet. De eszembe se jut..37f
Ezen én is csodálkozom. Még a válásom előtt én is tepertem, hogy legalább egy egyéjszakást össze tudjak hozni, de minden nő, akivel sikerült valameddig eljutni, csak beszélgetni akart. Pontosabban kiönteni a lelkét, de semmi többet. Pedig nem néztem ki szarul, 188 magas, akkor 38 éves, 100 kilós voltam. Nem egy alfa alkat vagyok, de azért megértem volna két hét ajtócsapkodást bármelyik nőnek. Egy kiábrándult anyuka lett volna ugyan, de ő már az elején elmondta, hogy el akar válni, új életet akar kezdeni, én lettem volna az utód. Hát pont nem erre vágytam, épp elég volt a frigid feleségem, nem hiányzott a bonyodalom.
Azt, hogy egy passzív tohonya házas faszi hogy tud felszedni épkézláb szeretőt, fel nem foghatom. Szerintem valami nem kerek a sztoriban.
A szépség relativ ;-)
Az adotságaid lehetnek egy jó alap (170/58) , egy jó stilus /frizur sokat tud dobni a nőkön. Gondolom ezekután csak behuztál néhány hősszerelmest
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!