Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen helyzetben a szex terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben a szex terén mit tennél?

Figyelt kérdés

El vagyunk hidegulve egymástól. Sajnos a terápiás feladatokat sem csinálja. A kapcsolati dinamika sem jó mert nem akarja megerteni amit mondok. Úgy érzem minden rám marad és én csinálom. Ő kényelmesen el van. Mindent én tartsak fejbe és iranyitsak.

Semmi minőségi idő, simán nemet mond akárhova hívom. El van a 4 fal között és tévézünk mert közben leolt ha beszélek vagy kérdezek.

Ilyen helyzetben nem érti miért nem kívánom a szexet. De eszembe se jut..37f

aug. 14. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Szakítás. Az exférjem ugyan ilyen volt, mindent tőlem várt el, mindent oldjak meg egyedül. Viszonya lett, azért is engem okolt. Terápiáról hallani se akart. Össze-vissza változtatta a véleményét is. Nem lehetett egyszerűen bírni, kimerültem lelkileg.
aug. 14. 20:44
 2/18 anonim ***** válasza:
88%
Szakítanék én is. Ennek nincs értelme.
aug. 14. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Bótos csávó, ne ferdíts! Te nem ezért nem kívánod a szexet. Már több éve hozzá sem értél, egészen pontosan azóta, hogy abbahagyta a fogamzásgátlót. Mert ő gyereket akar, te meg nem. Gumit meg te sem veszel valamiért.

Most gyűjtheted itt az együttérzéseket, de az egész hazugság. Hazudsz magadnak, a párodnak, mindenkinek. Hogy várod a terápiától a csodát, ha hazudságban vagy?

aug. 14. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Bótos, ez ugyanaz a kérdés, mint amit pár órája feltettél. És látod, még mindig van, aki komolyan vesz. Ijesztő, hogy mennyire rögeszmés vagy!
aug. 14. 20:56
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Dikk a bótos🤡🤡🤡
aug. 14. 21:22
 6/18 anonim ***** válasza:
84%

🤡🤡🤡🤡

Mekkora poén lenne, ha egyszer összeszedné magát, megcsinálna mindent, és nem tudnál mire hivatkozni, hogy miért nincs szex.

Egyébként ha 3 éve nem volt, neked meg eszedbe se jut, akkor ideje belátni, hogy impotens vagy. Soha, senkivel, semmilyen körülmények között nem fogsz tudni többé szexelni.

aug. 14. 21:32
 7/18 anonim ***** válasza:
27%
Kérdezd meg tőle, mikor óhajtja felfedni neked a mögötte lévő szereplőt. Visítani fog. Van mögötted valaki más. De az egzisztenciád kell neki-te mint férfi nem és szerintem sosem kellettél neki valósan..
aug. 14. 21:52
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
1. Azt mond már meg, hogy az ilyen mega balf*sz férfik honnan szednek össze még egy szeretőt is??? Ez nekem olyan krva magas, hogy sosem fogom megérteni! Én a volt férjed tökéletes ellentéte vagyok, nálunk a feleségem a rideg jégcsap, 8 év alatt egyetlen nőt sem sikerült behúzni szeretői viszonyba úgy, hogy kizárólag olyanokat kerestem, akik szintén szeretői viszonyt kerestek. Magas vagyok és jól is nézek ki, a korosztályomra köröket verek.
aug. 14. 22:08
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

#8: 1-es vagyok. Az emberek éveik képesek megjátszani magukat. Házasságig teljesen más ember volt, pedig éltünk együtt előtte is. Voltak közös terveink, céljaink.

Én úgy gondolom, hogy ő azt hitte, hogy esküvő után jöhet az igazi, nemtörődöm énje, hiszen magához láncolt. Gondolhatta ezt ő, hát nem.

aug. 14. 22:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Mármint a bótos egzisztenciája, #7? Te bohócot reggeliztél? Az nem egzisztencia, hogy anyuka üzletében vakarja a mogyoróit napi pár órán át, aztán hazamegy, meglocsol pár cserép csoffadt virágot, majd feljön ide szidni a nőjét, aki két állásban tolja 12 - 14 órában/nap utána meg nincs energiája nagytakarítani. Ehhh
aug. 14. 22:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!