Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megéri igy maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri igy maradni a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt a párommal,4 hónapja élünk együtt

sok stressz,semmi program szexre is mindig fáradt vagy valami kifogást talál,

mindenre van ideje csak rám igazán nincs,

én gondolom túl?:))

aug. 14. 14:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg.
aug. 14. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Sok mindentől függ. Hány éves például. 20 évesen könnyű újat és jobbat is akár találni. 30 körül már szívás keresgélni.
aug. 14. 15:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Én 21,ő 26:)
aug. 14. 15:52
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja tiplizz ameddig nem késő
aug. 14. 16:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, ennyi.
aug. 14. 17:03
 16/17 Senior Séf ***** válasza:
89%
Már rég nem szeret. Veled van, amíg nem talál mást.
aug. 14. 17:18
 17/17 anonim válasza:
100%
Nálam is hasonló a helyzet. Lassan 5 éve együtt vagyunk. Egyre jobban kezd meg erősödni bennem az érzés, hogy én nem ezt akarom, nem figyelünk egymásra, csak egy más mellett éldegélünk. Nálam nehezebb mert egy helyen dolgozunk, és az Ő Anyukájánál lakunk. Fogalmam sincs hogy hova mennyek ha tényleg kimondom hogy vége ennyi volt.
aug. 19. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!