Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri igy maradni a kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal,4 hónapja élünk együtt
sok stressz,semmi program szexre is mindig fáradt vagy valami kifogást talál,
mindenre van ideje csak rám igazán nincs,
én gondolom túl?:))
aug. 14. 14:49
1/17 anonim válasza:
Én nem rúgnám ki a csajt. Szexre időnként jó. ha komolyabbat tervezel vele (gyerek stb), akkor meg azért nem rúgnám ki.
2/17 A kérdező kommentje:
én vagyok a nő 😁😁😁
aug. 14. 14:55
3/17 anonim válasza:
Lépnék, de előbb leültetném beszélgetni és kérni, hogy változtassunk.
4/17 A kérdező kommentje:
probáltam..válasz az volt hogy értsem meg hogy fáradt
oké,de az hogy 2 hetben egyszer bujunk ossze azert is csak azert mert mar reg volt,valahogy nehez elfogadnom
aug. 14. 14:57
5/17 anonim válasza:
Az élet millió területe közül a szex csak az egyik. Ha azonkívül minden rendben, el tudod képzelni, hogy jó férjed, a gyerekeitek ék jó apja lesz, akkor hajrá, éljetek havi 1 szexszel boldogan. Ha neked nagyon fontos a szex, akkor tessék lépni! Rengeteg olyan férfi van, akik ennél sokkal többet szexelnénk, azt kell mérlegelni, hogy az élet egyéb területén milyenek?
6/17 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam mellette nőnek,nem hiszem hogy igy kellene leélnem valaki mellett az életem
hogy sosem azt nézi hogy kettőnknek mi lenne jobb,hanem neki hogy tetszene.,
aug. 14. 15:06
8/17 anonim válasza:
Ha nem érzed magad nőnek a párod mellett és elmondásod szerint ő csak a saját érdekeit nézi, akkor lehet, hogy jobb fontolóra venni a szakítást.
9/17 anonim válasza:
Fiatalok, hogy mehetne úgy neki egy életnek, hogy majd havi egy szexszel boldogan fog élni? Ilyen a világban nincs. Vagyis de, de ott a pár is ilyen legyen, különben nem fog működni.
10/17 anonim válasza:
#6, akkor lépj ki ebből a xarból. #5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!