Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri így együtt maradni?
Kalitkába érzem magam a kapcsolatunkban,megtiltja hogy fiúkkal barátkozzak márpedig én mindig is jobban kijöttem velük mint a lányokkal. Oka nincs hogy ne bízzon bennem,sosem csaltam meg. Ha már beszélgetek pár fiú haverommal már abból is baj van.
A másik dolog pedig hogy elvárja hogy mindig ki legyek öltözve meg kisminkelve még otthon is. Ez annyira frusztráló! Pedig adok magamra,igényes lány vagyok.
Szemüveges vagyok de kontaktlencsét hordok és 30 viselési alkalmas,néha szemüvegbe megyek hozzá mert nem akarom elhasználna a lencsémet ami nem olcsó,és múltkor ezért is kiakadt hogy rosszul nézek ki szemüvegbe.
Viszont ezen kívül rendes,megbízható,hűséges meg minden.
Szerintem szakíts vele..
Nem az kell neki ami vagy, hanem amit ő akar hogy legyél
menekulj!! ez nem normalis dolog..johogynem mar megnem szabja mikor vehetsz levegot. :|
biztos te sem erzed jol magad ebben a kapcsolatban.. mondd neki, hogy vagy megvaltozik vagy odebb egy haz.:/
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!