Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a barátnőm letegyen erről a dologról?

Figyelt kérdés

Szájfeltöltést akar. Az egyik barátnője telebeszélte a fejét ezzel a butasággal, és most meg van győződve, hogy ez jó ötlet, ettől csinosabb lesz.

Én nem szeretném, hogy ezt tegye. Ahogy ismerem, hajlamos túlzásokba esni, és aztán ennek sose lesz vége. Pedig semmi szüksége erre, gyönyörű lányról van szó.

Engem speciel kiráz a hideg az ilyen beavatkozásoktól. Nem akarok valami felfújt lufit, vagy darázscsípést csókolgatni, a barátnőm természetes, gyönyörű ajkait szeretném.

Én ezt próbáltam neki mondani, de szerinte túlreagálom.

2024. aug. 13. 09:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jáj! :/ Ha megcsinálná, tüntetésből meg se csókolnám többé.
2024. aug. 13. 13:12
 12/16 anonim ***** válasza:
#11 Én szimplán kidobnám!..
2024. aug. 13. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy a barátnőd kinek akar tetszeni, neked vagy más férfiaknak? Ha az én barátnőm ilyennel jönne, igencsak meglepődnék, mert akkor azt jelenti, hogy vagy nem ismer, vagy egyáltalán nem érdeklem. Ez nem önmegvalósítás, hanem hogy minél kurvásabban nézzen ki valaki, ha ez a cél akkor hajrá. Ha még olyan kis buta, hogy őt rá lehet mindenre venni, megint csak szomorú, hogy ennyire egyszerű.
2024. aug. 13. 13:38
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Beversz neki kettőt, attól feldagad és megnézheti, hogy "ugyehogynemálljól". Ha továbbra is értetlen akkor hajítsd ki. Én is iszonyodom a fércelt műanyag nőktől, mert félnék kiszakad varrás mentén. Pircing tetkó is hazavivős az anyjához....
2024. aug. 13. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Undorító az ilyen száj látványa is. Egyik munkatársam is feltöltette az ajkait. Nevetségesen nézett ki nem tudott rendesen nevetni sosem.

Ha a párom valami olyat csináltatna magán amitől én undorodom az jelentősen befolyásolná a kapcsolatunkat.

2024. aug. 13. 19:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy egy természetes nővel akarom leélni az életem. Ha meghízik vagy lefogy, ugyanaz a nő marad akit szeretek, viszont ne legyen összefirkálva, kifurkálva a nyelve, a szemöldöke meg a fene tudja mi, és ne tartalmazzon műanyagot. Szerencsére az asszony partner ebben..
2024. aug. 13. 20:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!