Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a barátnőm letegyen erről a dologról?
Szájfeltöltést akar. Az egyik barátnője telebeszélte a fejét ezzel a butasággal, és most meg van győződve, hogy ez jó ötlet, ettől csinosabb lesz.
Én nem szeretném, hogy ezt tegye. Ahogy ismerem, hajlamos túlzásokba esni, és aztán ennek sose lesz vége. Pedig semmi szüksége erre, gyönyörű lányról van szó.
Engem speciel kiráz a hideg az ilyen beavatkozásoktól. Nem akarok valami felfújt lufit, vagy darázscsípést csókolgatni, a barátnőm természetes, gyönyörű ajkait szeretném.
Én ezt próbáltam neki mondani, de szerinte túlreagálom.
Nehéz ügy!
Sajnos lehet hogy nem fog rád hallgatni.
Gondolom az instán meg a tik tokon lóg és onnan lesi el a hülyeséget .
Sok szép, normális lány megbolondul, mondom ezt nőként!
Nekem sem volt önbizalmam, de soha nem változtattam volna magamon ilyen drasztikusan, maximum egy hajfestésig mentem el.
Mi már az elején megbeszéltük többek között ezeket a dolgokat is. Nyilván, ha az elején tudom, hogy olyasmire készül, ami nekem taszító, akkor nem megyek bele a kapcsolatba. És a konkrét példánál maradva, nem csak azért nem jönnék össze ilyen plasztikamániás nővel, mert amit akarnak, az általában ronda és taszító, hanem a lelki háttere miatt sem. Aki már erre vetemedik, az rendszerint betegesen testképzavarós, vagy komoly lelki beteg.
De ha mégis ezt akarná, akkor először is emlékeztetném arra, hogy mit mondott a kapcsolatunk elején, és hogy miket ígértünk meg egymásnak. És megmondanám, hogy azért is nagyon rossz ötlet, mert ahogy most kinéz, az eszeveszettül tetszik. Amit akarna, az meg egyáltalán nem tetszene.
Esetleg, ha megpróbálod vmi mással elterelni a figyelmét? Van vmi ajaktetoválás vagy mi....ha esetleg ezt megpróbálnád mondani neki? Asszem, ez sminkhez tartozik...
F
A szájfeltöltést én se pártolom
Gyűjts össze sok véleményt. Fotózd le neki és mutasd meg.
Nekem is a férfi ismeretségem taszítónak tartja. De nem csak az ajkak felesleges feltöltését, hanem a műkörmöket, műszempillát, mű implantátumokat, erős sminket... Mindet utálják és rengeteget sírnak, panaszkodnak nekem, hogy "nem találok normális nőt".
Ez kinézetre is igaz.
Jómagam pedig azt vettem észre, hogy az ápolatlan, lusta vagy/és felszínes (lelki problémás) egyedek azok, akik hajlanak ezekre a mű dolgokra. Az önismeretük és elfogadásuk rendkívül alacsony.
Nagyon kevesen vannak, akik ténylegesen esztétikai beavatkozásig mennek, nem pedig túlzásokig.
Pl öcsémnek ferde volt az orra egy gyerekkori baleset miatt.
Mutass képet a barátnőd ajkairól. Mennyire keskenyek-e vagy sem.
Az is tény, hogy vannak emberek, akiknek genetikailag tényleg alig vannak ajkaik.
De az se oké, amit pl szoc. média is erőltet méretekben.
32N
"Nekem is a férfi ismeretségem taszítónak tartja. De nem csak az ajkak felesleges feltöltését, hanem a műkörmöket, műszempillát, mű implantátumokat, erős sminket... Mindet utálják és rengeteget sírnak, panaszkodnak nekem, hogy "nem találok normális nőt"."
Ahaaa...
Ugyanakkor ha a nő nincs "kirittyentve" (úgy szokták még ezt - helytelenül - mondani, hogy nem ad magára/nem igényes), akkor észre sem veszik. Láthatatlan. Nem nő.
A sminkeletlen arc nem jó. Ne legyen implantátum, de ha csak A-s meg AA-s a cici, az kevés. Ne legyen műszempilla, de ha alapból kevés, rövid és világos színű - ennek megfelelően a szem/tekintet sem olyan -, az megint nem fog tetszeni. Ne legyen persze centi hosszú műköröm, de ha a sajátod bénán nő, rossz a formája, akkor kezdjél már vele valamit, meg amúgy is kezdjél, ne csak úgy legyen rövidre vágva, natúran. És így tovább.
Ők nem akarnak semmi "műséget", ők csak full extra kinézetet akarnak veleszületetten... És szegények nem találnak... Jaj, de sajnálatos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!