Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek,ha a férjetek így viselkedne?
Sajnos nagyon valószínű, hogy ez a viselkedés egyre gyakoribb lesz a férjedtől. Előbb-utóbb el kell őt hagynod. Ez most nagyon ijesztő lehet neked, de meg kell tenned a gyerekedért.
Nyilván ez nem lesz egy egyszerű menet, mert kiszolgáltatott helyzetben vagy, meg egy veszekedés miatt amúgysem válik el az ember.
De érdemes már most megtervezni ennek a kapcsolatnak a befejezését. Hol fogsz lakni, hol fogsz dolgozni, addig ki vigyáz majd a gyerekre.
Hívj fel anyaotthonokat, jelentkezz be, vetesd fel magad várólistára. Ne akkor kezdj el kapkodni, amikor már elviselhetetlen a helyzet otthon, mert akkor nem fogsz tudni tisztán gondolkodni.
Szólj a szüleidnek, rokonaidnak, barátoknak, ismerősöknek, mondd el, hogy ez a házasság mégsem rózsaszín vattacukor. Építsd fel a segítő hálódat, ami majd megtart, ha nagy lesz a baj.
Más a veszekedés és más, hogyha a végletekig szidalmazza, emberileg megalázza az ember a másikat. Ez utóbbi "hozott dolog". Valószínűleg ő eleve ilyen: abból lehetett látni, hogy másokról, pl. a szüleiről hogy beszél, milyen kommunikácóit tanult el otthonról, stb.
Veszekedés megesik minden családban. Még az is, hogy a veszekedés hevében odamondunk egy sértő dolgot a másiknak. Normális érzelmi intelligenciával rendelkező ember ezért bocsánatot kér, mikor lenyugszik.
Reggeli készítés helyett én csak nyugodt hangon megkérdeztem volna tőle másnap, hogy tud valami magyarázatot arra, hogy miért hordott el mindennek?
Most volt az első? :D Minden elkezdődik valamikor. Ezért jó ha az ismerkedés ideje alatt vannak kisebb konfliktusok, ott már régen kiderült volna.
Olyan vagy mint a volt barátnőm. Mellettem kiteljesedett, sosem gátoltam semmiben, én támogattam mindenben. Viszont szolgalélek, állandóan azt figyeli hogy mit csináljon a másiknak. Aztán férjhez ment egy látszólag normális pasihoz, van két gyerekük. Most tudtam meg hogy a pasi egy pszichés beteg, retteg hogy megcsalja őt a felesége(már ez is röhejes, egy szolgalélek nő nem fog félremenni, inkább belepusztul a megaláztatásba).
Fél óránként kell neki bejelentkeznie naponta, sokszor videóhívással hogy bizonyítani tudja hol is van. A férje rendszeresen éjfélkor ér haza a munkája végett, neki meleg étellel ÉBREN kell várnia, a lakást ragyogóra kell kitakarítania.
Ez a nő azóta egy sérült nő, kifelé folyamatosan bizonygatja hogy neki mennyire jó az élete, a férje egy főnyeremény. Ő konkrétan egy rabszolga testileg és lelkileg. Én nem kellettem, aztán kapott egy ilyet. Egyébként az volt velem a baja, hogy nem kezeltem szolgaként...
Kérdező! Lehet hogy neked is be fog jönni a szolgasors! Lehet hogy most jössz rá, hogy te is ilyen vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!