Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek,ha a férjetek így viselkedne?
Figyelt kérdés
Pár napja összeveszett a férjem velem egy hülyeségen,azóta megy itthon a vita tegnap olyan volt mintha nem is az én férjem lenne,mondta,hogy beszéljük meg a következő pillanatban meg elkezdett inni és elszidott mindennek pl hogy várja el egy tini p*csatól,hogy szeresse(25éves vagyok),inkább ő elmegy itthonról,egy ágyneműt nem tudok felhúzni stb. Én nem mondtam neki semmit,csak feküdtem és álomba sírtam magam,ma reggel felkeltem reggelit csinálni neki és még csak bocsánatot se kért. A legszebb,hogy éppen a gyerekét várom és megkértem,hogy legyen egy kicsit tekintettel rá legalább. Nagyon elvagyok keseredve,hogy ennyire semmibe vesz minket.
Mindk csinalsz neki reggelit? Nem kell lemenni kutyaba. Elhord mindennek, te meg erre reggelit csinalsz neki? Ez olyan, mintha megdicserned a kutyat, miutan megharapott. Aztan megy a csodalkozas, hogy “de miert csinalja”? Mert jutalmazod ezt a viselkedest, nincs kovetkezmenye… kuka a kapcsolat.
aug. 13. 06:27
2/14 anonim válasza:
Tudja, hogy kiszolgáltatott helyzetben vagy, nem fogod beadni a válást terhesen. Az a rossz hírem, hogy ez az ő igazi arca.
Mondanám, hogy pakolj össze, és menj el, aztán add be a válást. De gondolom nem teszed meg. Amit ő is tud, ezért viselkedik veled így...
Ebből mindenképpen válás lesz. Ha nem most, akkor pár év múlva. Tudatosan készülj fel erre, már most kezd el tervezni a menekülést.
aug. 13. 06:31
3/14 anonim válasza:
Pár napra ott hagyni egy veszekedés után. Had lepődjön meg. Ő mehet te is. 41f
aug. 13. 06:40
4/14 anonim válasza:
Így igaz, ha duzzogni akar, akkor duzzogjon magába. Elvonulsz pár napra valahova, érezze, hogy neked nem fontos a kapcsolatod.
Amúgy piál, te meg gyereket szülsz neki??? 🤦
aug. 13. 07:46
5/14 anonim válasza:
Gratulálok, szép és jó választás volt a hapsi! Az ismerkedés miről szólt? Melyik a kedvenc póz az ágyban? No comment.
aug. 13. 08:40
6/14 anonim válasza:
Kellett neked alkoholista vén fószer.👏Így jártál.
aug. 13. 08:55
7/14 A kérdező kommentje:
Ne írjatok már butaságot ez volt az első alkalom,hogy így viselkedett és inni sem szokott és pár év van köztünk.
aug. 13. 09:11
8/14 anonim válasza:
Miota vagyok egyutt, miota vagytok hazasok? Mikor koltoztetek ossze ? Ugy erzem, nagyon ebbe a rozsaszin kodbe szulsz bele
aug. 13. 09:40
9/14 anonim válasza:
Szóval összejöttél egy arrogáns, érzéketlen taplóval, aki messzemenően lenéz.
Eleve már össze sem kellett volna jönnötök, vagy ha igen, összeházasodnotok semmiképp nem szabadott volna.
Perszee, máskor meg tudja játszani magát, de most kimutatta a foga fehérjét, és láttad, hogy milyen valójában. Ha ez tényleg csak valami "átmeneti agybaj" lett volna nála, akkor már rég térdenállva kért volna bocsánatot a viselkedéséért. De nem tette, ergo ő tényleg így gondolja, és nem mellesleg távolról sem tart egyenragú partnernek.
aug. 13. 09:53
10/14 anonim válasza:
Jaaa, hogy még gyereket is szülsz ennek a tahónak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!