Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalás nélkül miért szakíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalás nélkül miért szakítottatok (nem válás szintnél), tehát ahol rosszul végződött az ismerkedés/rövidebb kapcsolat?

Figyelt kérdés

aug. 12. 07:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbb azért, mert a srác konkrétan ingyen pszichiátert látott bennem. Állandó jelleggel lelki gondozni kellett valami piszlicsáré kellemetlenség miatt.
aug. 12. 07:41
 2/10 A kérdező kommentje:

1-es ebbe én is sokszor belefutok. Nő vagyok, sokat társkeresőztem. Nekem ilyen indokaim voltak.

- notoriusan belefutottam azokba, akik "nem akarok komoly kapcsolatot", "nem lehet, nem tudom eldönteni, hogy komolyat akarok-e". Milyen jó, hogy ezzel kezdtem a profilomon, csak komoly szándékkal szeretnék. Vagy tényleg ennyire szexelni akarnak a férfiak, hogy nem érdekli őket hány nő lelkébe gázolnak bele? És még ők voltak megsértődve, ha azt mondtam, ne viccelj, én ezt így nem.

- az exfeleségéről dumált 2 órát. Én 26 voltam, ő 34, nem is értem, hogy mehettem el arra a randira.

- nagyon-nagyon csóró volt. Egy kólára nem tudott volna meghívni, és nem is szerepelt a perspektívájában, hogy keressen egy jobb munkát plusz 30 évesen szüleinél lakott. Utóbbi nem is feltétlen zavart volna, de ő nagyon magas szinten ki volt nekik szolgáltatva. Anyagilag meg érzelmileg is lehúzott volna így. Pedig kedves és aranyos srác volt, csak rendbe kéne kicsit szedje az életét, ezt helyette senki nem teheti meg.

- Hasonló, non-stop magát sajnálta. Vele nem lett randi.

- Legjobb srác haverom szerelmet vallott. Nagyon kínos volt ez nekem. :(

- és jó sok olyan alkalom is volt, amikor én nem kellettem, persze érthető.

aug. 12. 08:02
 3/10 anonim ***** válasza:

30 évesen 2 éves távkapcsolat után hirtelenül beleugrottam olyan illetővel, aki 18 évesnek mondta magát. Szerintem korai kapuzárási pánikom is volt, mert a távkapcsolatomból nagyon szerettem volna együttélést és a másik fél nagyon nem akarta. A bohókás természetem és fiatalosabb kinézetem mellett valójában idős bölcs lélek vagyok. Nagyon szenvedélyesen indult a kis fiatallal és még az anyjának sem volt gond, de 1 hónap után kimutatta a foga fehérjét éretlen fröcsögő tacskóként. Egy barátommal együtt üdültünk valahol, eltűntek előlem egy jelöletlen úton, akármit is gondolhattam volna, akármi bajuk is lehetett volna... Bár 18 évet tudtam, de mégis én tartoztam érte felelősséggel párjaként. Oltári balhé lett belőle, amiben nekem lett volna igazam és mégis engem hoztak ki rosszul. Igazságtalanság miatt nagyon rosszul érintett és megint padlón éreztem magamat. Ráadásul későbbiekben kiderült, hogy hazudott a koráról és 17 éves. Ugyan csak 1 év és nem bünteti törvény... De nem mentem volna bele, sokan nem mentünk volna bele, és ő ezt nagyon jól tudta! Ekkor csalódtam benne akkorát, hogy onnantól nem érdekelt szerencsére. Irónikus módon pont betöltötte a 18-at.

Külön összefolyó történetszál, hogy a barátom részt vett mostani párom elmarásában és rendőrségi ügy lett belőle. Azóta nem a barátom. Aztán ez a fiatal exem felkeresett, hogy rájött mindenre és nagyon sajnálja. Finoman lekoptattam, hogy párom az Igazi számomra és nincs miről beszélnünk.

aug. 12. 09:33
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as te vagy a nő? Az ilyesmi nagyon kínos, legalább lezártad. De örülök, hogy van most egy jó kapcsolatod! :)
aug. 12. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Nagyon durván próbált kontrollálni, nézte a gépem, telefonom. Sírt, ha nem az volt, amit akart, szó szerint. Hisztizett, csapkodott. Full nárciban tolta. Ő volt a "ffi".
aug. 12. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Kérdezőhöz: Nem. :D
aug. 12. 10:07
 7/10 A kérdező kommentje:
6 bocsi, belezavarodtam, egy csomószor írtad hogy a baràtoddal volt ez meg az, de hát nyilván, hiszen férfiak vagytok. A 17-18 évesre nyugodtan írhatod hogy kiscsaj volt, vagy valami. XD és ha hiszed, ha nem, sok nő belemegy idősebben is kisfiúkkal, ami szerintem ultra gáz. Férfiakat megértem ilyen szempontból, a nőket nem.
aug. 12. 10:16
 8/10 anonim ***** válasza:

Folyton lemondta a programokat, elaludt stb, pedig aaaaanyira szeret es en vagyok neki a legfontosabb...

Plusz 38 evesen kb diakmunka, bulizgatas, perspektiva nulla.

aug. 12. 11:52
 9/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
A közel ötven felejthető, lepkefingnyi liezonocska közül melyikre vagy kíváncsi? Általában azért szakítottam, mert valami nem klappolt, vagy mert jött a szombat, és vele egy új "szerelem". (Zenész voltam.)
aug. 13. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2 év után már egyáltalán nem volt szex 2 éven át.

Ki bírja ezt? :O

aug. 13. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!