Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottál már meg ismerkedést mert nem érezted azt a pluszt?
Tehát, esetleg kezdeti fellángolás a partnereddel , oda vagy érte az elején, semmi baj nem volt sem emberileg sem szexuálisan mégis úgy döntöttél nem akarsz vele kapcsolatot?
Miért érezted így, megbántad?
Volt, hogy valakivel nem éreztem a pluszt, online ismerkedés utáni első randin, és megszakítottam vele az ismerkedést.
Bennem ez mindig egy ?-jel ilyenkor, hogy jól döntöttem-e, amikor online ismerkedés után találkoztok először, egyáltalán kéne e bármilyen pluszt is érezni.
Munkahelyen is pl ha valakik ott jönnek össze nem első alkalommal lesznek szerelmesek egymásba, kezdetben lehet még közömbösek is egymásnak, idő kell neki, ahogy anno a padtársaddal sem lettél egyből jóba a középiskolában.
Kezdem azt érezni, hogy ez az első randin érezni a kémiát dolog egy túlértékelt baromság, és a média következménye ahol mindenhonnan a neked a tökéletes jár gondolat van a fejedbe tömve.
Velem is ez volt. Köztünk hatalmas varázs, fellángolás lett. Viszont csak elvoltunk, nem fejlődtünk semerre, kifulladt a történet egy ponton. Nekem is ezt a plusz dolgot említette, én nagyon rosszul viseltem mert kb emellé a jó tulajdonságaimat sorolta fel hogy ő nem ilyen lányra vágyik.
Egyébként fel is keresett utána nem sokkal, csak már akkor elutasítottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!