Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítottál már meg emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottál már meg emiatt ismerkedést?

Figyelt kérdés

Mert képcsere alapján külsőre szintekkel jobbnak gondoltad a másikat magadnál.

N/F?

2024. ápr. 3. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen. Mondjuk én is jól nézek ki, 7 vagy 8/10, de ő 10/10-es pasi volt. Tudtam, hogy ha valamiért össze is jönne velem, akkor én lennék mindig befeszülve mellette, kevésnek érezném magam. Amúgy velem is csináltak már ilyet nálam kevésbé jó pasik :D
2024. ápr. 3. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szintekrol van szo, nem tetszett. Brad Pitt sem tetszik. Nem az esetem. Es lakasvasarlasnal sem valasztok egy lakast, ami elmeletben az, amit keresek, de nem akarok benne elni.
2024. ápr. 3. 14:08
 3/6 anonim ***** válasza:

“Nem szintekrol van szo, nem tetszett.”

De a kérdésben szintekről van szó. Tehát, ha valakiről látod, hogy sokkal vonzóbb nálad, be is jön, de azért nem folytatod vele az ismerkedést, mert kevésnek érzed magad. Nem olyan esetről van szó, mikor csak simán nem tetszik valaki.

2024. ápr. 3. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

Olyan hogy meg se merem szólítani olyan van, de ismerkedést nem szakítom félbe ilyen miatt.

Amikor valaki olyat ír hogy velem csináltak már ilyet. Hát nem mondom hogy biztos nem igaz de azért ilyenkor 90%ban nagyban dolgozik az egómanó :D

2024. ápr. 3. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

#4 jaj azért aki nem vak meg hülye, az be tudja pozícionálni magát a táplálékláncban :D Most ha valaki tudja magáról, hogy jól néz ki, kapós, az még nem lesz automatikusan nagyképű meg egoista.

Meg ha magamból kiindulva is tudom, hogy nem akarok olyan pasival lenni, aki mellett folyton feszengenék meg megfelelési kényszerem lenne, akkor nyilván férfiak között is van ilyen, aki nem akar ilyen nővel lenni.

2024. ápr. 3. 15:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem voltam/vagyok jobb, de a másik fél igen, lezárta a további ismerkedést.
2024. ápr. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!