Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy én szakítottam meg a kapcsolatot, miközben szeretem!?
Ismerkedtünk 3 hónapja, az elején úgy volt, hogy összejövünk, közben én beleszerettem, de most kiderült, hogy ő nem tud többet elképzelni, következő szintre lépni, nem én vagyok neki a nagy Ő. Viszont azt akarta, hogy attól még találkozhatunk és lehet csók (szex még nem volt.), meg sokat keresett eddig is, telón is, neten is, de keveset találkoztunk. De én mondtam, hogy akkor inkább hadd felejtsem el, mert én többet érzek iránta és most egy ideig ne beszéljünk. Szóval megszakítottam vele a kapcsolatot.
De belepusztulok, mert közben meg szeretem. :(
De ha nem kellek neki eléggé, akkor ennek nem sok értelme lenne, nem?
Nem tudom, hogy felejtsem el, egyfolytában sírok. :((
Szerintem helyesen cselekedtél, de azért ezt most próbáld meg kívülállóként olvasni:
"ő nem tud többet elképzelni, következő szintre lépni, nem én vagyok neki a nagy Ő. Viszont azt akarta, hogy attól még találkozhatunk és lehet csók"
Tényleg olyan tökéletes lenne Neked?
Ha nem esik le, akkor olvasd el újra minden nap még vagy 2-3 hétig, és rá fogsz jönni, hogy nem erre van szükséged... kitartás!
Köszönöm. Én is erre gondoltam, hogy talán még időben fejeztem ezt be, csak már nem az első eset, hogy sajnos az eszemre hallgatva nekem kell megszakítani a kapcsolatot.
Viszont hogy rajta hogy teszem túl magam, sikerülni fog-e, azt nem tudom. :( Mert közben meg szívesen megcsókolt, mindig szorosan átölelt... :(
Majd idővel elmúlik..
Vagy mégis keresd a társaságát, hiszen érzelmileg függsz tőle.
5#
Te miért nem szakítod meg vele a kapcsolatot, vagy legalább azt, hogy egy ideig ne beszéljetek, amíg elfelejted? Nagyon nehéz volt nekem is ezt kimondanom, szenvedek is rendesen mondjuk, de ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!