Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megint átvág vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megint átvág vagy hihetek neki, hogy tényleg előrelépünk?

Figyelt kérdés

Pontosan egy éve élek se vele, se nélküle kapcsolatban, ami tudjuk, inkább a se vele felé hajlik.

A férfi 50 éves, én 35.

Amikor megismerkedtünk és utána is szinte végig a volt nőjének a lakásában tengette napjait, nem lakott ott életvitelszerűen, de tévézgetett meg ilyesmi, amúgy a szüleinél kajált otthon … (igazi ingyenélő)

A nővel állandóan veszekedett, hogy ott maradhasson (egyedül), meg a levelei állítólag oda mennek, amúgy mindkettő azt mondja, évek óta nincs köztük semmi. Aztán kirakta a nő a lakásból végleg, azt mondta a pasim, visszakérte a kulcsokat is.

Csak sajnos én látom rendszeresen a kocsiját a ház előtt, mire azt mondja, csak parkol ott, mivel az belváros.

A mi kapcsolatunkra visszatérve, ezerszer szakítottam vele, mert éreztem a másik nő jelenlétét, de ezt tagadja, szerinte én vagyok a bolond. Ultimátumot is adtam, vagy az ex vagy én.

Legutóbbi kibéküléskor azt mondta, vesz ki albérletet, hogy normálisan tudjunk együtt lenni. De amikor konkrétumot kérdeztem, azzal jött, megvárja, míg kiforrja magát, mert én egyszer vagyok neki, egyszer nem és hogy építsen bizonytalanra … holott miattuk volt minden probléma, mert nem tudtak elszakadni teljesen.

Fogtam és kidobtam a francba a pasit, felőrölt az egy év.

aug. 10. 17:57
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csúcs 😂🤣

Szánalom a faszi.

Bíztam benne, hogy a pizzát nem nekem kell fizetni a Balcsin.

aug. 10. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Albérletet se tud fenntartani. Ez a nő mellől olyat keresett volna akihez oda tudna költözni vagy meg tudna vkivel élni.
aug. 10. 21:15
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, a szüleitől költözget mindig valami pénzesebb nőhöz.

Velem elcseszte.

aug. 10. 21:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Van, amikor aszakítás az”előre”!
aug. 10. 21:38
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos megszívtam :(
aug. 10. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban is talàlsz, mint ez a jàtszmàzós,vén farok...
aug. 11. 10:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

“azzal jött, megvárja, míg kiforrja magát, mert én egyszer vagyok neki, egyszer nem és hogy építsen bizonytalanra”

Persze, meg te vagy a hibas.😀😀 veletlenul sem miatta bizonytalan az egesz, mert nem gerinces.

Orulok, hogy hazassag es gyerek elott jottel ra erre, es meg idoben tudtal lepni.

aug. 12. 06:03
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
aug. 13. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!