Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megint átvág vagy hihetek neki, hogy tényleg előrelépünk?
Pontosan egy éve élek se vele, se nélküle kapcsolatban, ami tudjuk, inkább a se vele felé hajlik.
A férfi 50 éves, én 35.
Amikor megismerkedtünk és utána is szinte végig a volt nőjének a lakásában tengette napjait, nem lakott ott életvitelszerűen, de tévézgetett meg ilyesmi, amúgy a szüleinél kajált otthon … (igazi ingyenélő)
A nővel állandóan veszekedett, hogy ott maradhasson (egyedül), meg a levelei állítólag oda mennek, amúgy mindkettő azt mondja, évek óta nincs köztük semmi. Aztán kirakta a nő a lakásból végleg, azt mondta a pasim, visszakérte a kulcsokat is.
Csak sajnos én látom rendszeresen a kocsiját a ház előtt, mire azt mondja, csak parkol ott, mivel az belváros.
A mi kapcsolatunkra visszatérve, ezerszer szakítottam vele, mert éreztem a másik nő jelenlétét, de ezt tagadja, szerinte én vagyok a bolond. Ultimátumot is adtam, vagy az ex vagy én.
Legutóbbi kibéküléskor azt mondta, vesz ki albérletet, hogy normálisan tudjunk együtt lenni. De amikor konkrétumot kérdeztem, azzal jött, megvárja, míg kiforrja magát, mert én egyszer vagyok neki, egyszer nem és hogy építsen bizonytalanra … holott miattuk volt minden probléma, mert nem tudtak elszakadni teljesen.
Fogtam és kidobtam a francba a pasit, felőrölt az egy év.
Az, igen.
Csak tanácsot szerettem volna kérni, jól érzem-e a dolgokat.
Amúgy az is feltűnt, minden egyes találkozásnál pénzezéssel jön, hogy kevés a benzin, csak x km-re elég stb.
Ez az … magyarul lehúzna szó nélkül.
Nem is akármilyen autó, ez a vicc 😃
Vannak ilyen tök jó face posztok is hogy menő kocsi háttérben meg rozoga ház, helyéből kidőlő garázs. De a kocsi aztán csilivili🤣
Beülnék a kocsijába szakadt melegítőben strandpapucsban agyonmosott leevett kinyúlt felsőben cigivel a számba kiszinezném az egyik fogam feketére, kiszállnék a benzinkúton kéregetni benzinre, hogy passzoljak a képhez🤣
Keresném az akciós kutakat, vagy a 2 litert vehet 1 et fizet helyeket, meg lecsapolnék pár shell kamiont a bokorból valami zacskóba pár decit, vagy kiallnék elé feltadtóztatni hogy amiert a veszélyes szallitmánnyal veszélyezteti az életem adjon benzint vagy feljelentem, vagy ilyen face adományokat gyűjtenék hogy az uramnak benzin nagyon kell ezen a számon tudsz segíteni emelt díjas sms el, kérlek fogjunk össze🥲 és vmi szlogen a végére i love opel, élj és gurulj,
Meg vmi autóimát
Opelünk(audink passatunk akármi)aki a lóerőkben vagy, tankoltassák fel a tankjaid, olajozzák fel motorhengered miként a kutakon úgy a facen is.
A mi mindennapi utunkat a bevásárloba add meg nekunk ma miként a bmw nek is úgy nekünk is. oh opelallah hozz olcsóbb olajat a sekíréktől, ne vígy minket háborúba érte, szabadits meg az inflációtól, mert tiéd a kőolaj a benzinkutak és az utak.
Viva Opel😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!