Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem értik hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik hogy nem akarok szülni?

Figyelt kérdés
Elmúltam 30eves de mindig megkapom hogy itt az idő már. Ferjet akarok majd csak gyereket nem ,nem akarok kínlódni egy gyerekkel. Es a szülés is nagyon fájdalmas.sztem nem éri meg. Hol találhatók gyermektelen férfiakat akik nem erőltetik a szülést?

aug. 8. 17:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tőlem soha senki kérdezgette 30 környékén se alatta ,se felette hogy jaj miért nincs gyereked? Mikor lesz? Aki ismert az tudta, hogy miért nincs, aki meg nem ismer az face to face soha nem mert volna ilyet kérdezni, mert nem ilyen frankók az emberek hogy csak úgy odamennek és jelzik, hogy óh babám itt az idő.:)
aug. 8. 21:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs válasz. Mindig voltak, vannak, lesznek emberek akik a saját frusztrációik kompenzálása érdekében azon élvezkednek, hogy beleugatnak mások magánéletébe. És ha nem úgy élsz ahogy nekik megfelelő, akkor beszólogatnak, lenéznek satöbbi.

Ez az ő szánalmasságukat mutatja. Ennyi. Nem kell vele foglalkozni.

Én 38 vagyok, a férjem 35, 14+éve együtt. Mi is számtalanszor megkaptuk már a gyerektémában hogy miért nincs, mikor lesz már, miért nem akarunk, önzők vagyunk, majd megbánjuk , és az összes sablon marhaságot felsorolták már ezek az egyének amiket ilyenkor divat köpködni.

Egész egyszerűen nincs és nem is lesz gyerekünk mert nem vágyunk rá, nem nekünk való, mert számunkra csak nyűg lenne, és szerencsére nem is kötelező.

Még nem Gileadban élünk, és a termékeny nők nem szolgálólányok akiket az állam megerőszakoltathat.

Így a gyerekvállalás mindenkinek a maga döntése, és a magánügye.

Akinek annyira nincs saját élete, hogy ilyen szinten másokéba bele akar folyni, és még csak fel sem fogja azon egyszerű tényt, hogy nem vagyunk egyformák, nem azonosak a vágyaink, mindenkinek más a fontos, az szimplán csak végtelenül buta, és így is kell kezelni.

aug. 9. 01:13
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Akik ezzel nyomasztanak, azok tulajdonképpen irigyek. Irigyek a szabadságodra, a függetlenségedre, mindarra, amitől a családos élet megfosztotta őket. Akik elégedettek az életükkel, azok nem foglalkoznak mások családi állapotával. Én is megkaptam nem egyszer, hogy gyerek nélkül nincs család. Még olyantól is, akit a gyerek 10 hónapos korában kivágott a felesége, és azóta egyedül van ő is meg a nő is. Ez család?
aug. 9. 08:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13. Ez ismerős. A rêgi melóhelyemen én is megkaptam, hogy én nyugodtan túlórázhatok a kölykös helyett, mert nekem nincs családom. ( Akkor már több éve házas voltam, szóval de, van családom) .

Az, hogy nem kell rajta szaros pelenkát cserélni és napi 20x szoptatni, nem vagyok miatta kialvatlan mert nonstop üvölt, vagy oviba hordani, vagy segíteni suli után leckét csinálni, nem jelenti azt, hogy nincs családom. Az ilyenek egyszerűen elmebajosak és valahol irigyek. Ennyi.

aug. 9. 09:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akik ilyesmivel húznak, primitívek, és képtelenek felfogni, hogy attól, hogy a másik máshogy él , mint ők, az nem olyasmi, aminek kapcsán nekik bármi lapot is osztottak volna. Egyébként egyre több ember van, aki felvállalja, hogy nem akar gyereket, és nemcsak az lehet az ember életcélja, hogy legyen egy (több) gyereke, aztán onnantól az determinálja az életét. Nem mindenki erre vágyik.

Egyébként ha olyan marha jó buli, meg később megbánod, ha nem lesz: akkor miért megy tönkre annyi kapcsolat, ahol gyerek van? Közösen bevállalják, aztán b..nak a felnevelésére, és tisztelet a kivételnek, azt se tudják, hogy bújjanak ki a vele való terhek alól, mert utána már érdekes módon teher minden: a tartása, a kapcsolattartás és a vele való (mindennapi ) foglalkozás, aztán az szív jobban, akinek a "nyakán" marad :S Lehet jönni a szokásos "életem értelme"maszlaggal, de azért az emberek javánál ez inkább negatív előjellel értendő :S

aug. 9. 09:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert korlátoltak, azt hiszik, csak a gyerekvállalás révén lehet kiteljesedni.

Én azt vallom, hogy merd vállalni önmagad!

Én sem vagyok biztos abban, hogy szeretnék gyereket.

27 éves nő

aug. 9. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!