Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik hogy nem akarok szülni?
Mert sokaknak az a normális, hogy gyereketvállalnak. Nem is értik hogy valaki hogy nem akarhat gyereket. Szinte elvárják hogy igenis, mivel ők is végig csinálták, akkor más is essen rajta keresztül.
Ez a társadalmi norma amit ismernek és ragaszkodnak, ha valaki szembe megy vele azt nem igazán szokták megérteni.
Szerintem ne foglalkozz ezzel, ha nem akarsz akkor nem akarsz és kész. Senkinek sem a dolga és senki sem kötelezhet rá. Aki erőlteti ezt a témát, azzal ha valamiért tartani akarom továbbra is a kapcsolatot akkor mosolygok és bólogatok (ezek általában a családtagok). Akivel nem, azzal meg nem állok emiatt szóba.
Társkeresésben azt hiszem fontos ezt előre leszögezni és megbeszélni, mert a norma az az hogy az emberek akarnak gyereket. De szerintem ez nem kizáró ok, simán lehet kifogni olyat, aki szintén nem akar, vagy már van neki korábbról és letudta a projektet.
Szóval szerintem tényleg csak engedd el, senkinek sem kell ezt megmagyaráznod. Én sem vagyok oda a gyerekekért. Ez van.
Mert egy elég alap dolog gyereket csinálni.
Ettől függetlenül nem kötelező, de jól gondold meg, mert később már nem lehet visszacsinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!