Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem értik hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik hogy nem akarok szülni?

Figyelt kérdés
Elmúltam 30eves de mindig megkapom hogy itt az idő már. Ferjet akarok majd csak gyereket nem ,nem akarok kínlódni egy gyerekkel. Es a szülés is nagyon fájdalmas.sztem nem éri meg. Hol találhatók gyermektelen férfiakat akik nem erőltetik a szülést?

aug. 8. 17:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Manapsag eleg sok korodbeli nem akar gyereket.
aug. 8. 17:14
 2/16 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem előbb őszintén gondold, hogy nem akarsz gyereket, aztán akkor majd nem zavar, ki mit gondol erről. A szülés fáj indok kb úgy tűnik, hogy valamit mondani kell indoknak, ha már se pasid, se semmi...
aug. 8. 17:15
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Mert sokaknak az a normális, hogy gyereketvállalnak. Nem is értik hogy valaki hogy nem akarhat gyereket. Szinte elvárják hogy igenis, mivel ők is végig csinálták, akkor más is essen rajta keresztül.

Ez a társadalmi norma amit ismernek és ragaszkodnak, ha valaki szembe megy vele azt nem igazán szokták megérteni.

aug. 8. 17:20
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ne foglalkozz ezzel, ha nem akarsz akkor nem akarsz és kész. Senkinek sem a dolga és senki sem kötelezhet rá. Aki erőlteti ezt a témát, azzal ha valamiért tartani akarom továbbra is a kapcsolatot akkor mosolygok és bólogatok (ezek általában a családtagok). Akivel nem, azzal meg nem állok emiatt szóba.

Társkeresésben azt hiszem fontos ezt előre leszögezni és megbeszélni, mert a norma az az hogy az emberek akarnak gyereket. De szerintem ez nem kizáró ok, simán lehet kifogni olyat, aki szintén nem akar, vagy már van neki korábbról és letudta a projektet.

Szóval szerintem tényleg csak engedd el, senkinek sem kell ezt megmagyaráznod. Én sem vagyok oda a gyerekekért. Ez van.

aug. 8. 17:31
 5/16 anonim válasza:
75%
Én gyermektelen vagyok és gyereket sem szeretnèk F/39
aug. 8. 17:44
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Megértelek. Legrosszabb rémálmom volt a terhesség meg a szülés.
aug. 8. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Valami vén palit kell leakasztani, mert a korban hozzád valók, akik nem akarnak gyereket vagy teljes függetlenséget (értsd kapcsolatot sem) akaró kúrógépek, jó kinézettel, vagy mamlaszok, vagy rondák, vagy a kutyának sem kellenének.
aug. 8. 18:03
 8/16 anonim ***** válasza:
23%

Mert egy elég alap dolog gyereket csinálni.

Ettől függetlenül nem kötelező, de jól gondold meg, mert később már nem lehet visszacsinálni!

aug. 8. 18:05
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Magyarországon a magyaroknak szokása mindig mindenbe bele pofázni amihez semmi közük. Ezért is jöttem el onnan.
aug. 8. 19:43
 10/16 anonim válasza:
76%
Bárhol kérdező. Több férfi nem akar gyereket mint amennyi nő, mert a nőket egész életükben úgy nevelik, hogy családanyákká váljanak. Férfiakon valamivel kisebb a nyomás, ezért jobban felvállalják ezt.
aug. 8. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!